rademacher-logo-3

Rademacher Handzenders Code-schakelaars  Sleutelschakelaars Pulsschakelaar

Kijk hieronder voor eventuele Bestelling

 

!

Rademacher Standard Handzender

8000 00 17
Gewicht: kg
!

Rademacher  1 kanaals handzender type  4385  433 Mhz. met ( Hopping Code) en voorzien van afschuifbare beschermhoes met plakstrip. voor toepassing Garagedeur-openers types: S3 en S4  De kleuren van deze handzenders zijn Zwart of licht Grijs

Toets op plaatje voor instucties om Handzender in te leren !!

 

Deze handzenders van het type een kanaals zenden op de golflengte van 433 Mhz en zijn via de garagedeur-openers uitgerust met de zgn. ( Rollin Code) die electronisch zo afgesteld worden op de bijgeleverde Rademacher garagedeur-opener,dat iemand anders met bv. het zelfde type handzender of een ander merk deze deur niet openen kan.

Voor ieder in een gezin kan zo'n handzender bijbesteld worden,omdat hij door zijn geringe omvang en gewicht zeer gemakkelijk bij u te dragen is.

PS. De oude Handzenders van 40 Mhz. type: 4580  met de tien schakelaartje binnen in voor instelling  met het zelfde model als hier boven  in Zwarte uitvoering: zijn NIET meer te verkrijgen !!

 

Rademacher 4 kanaals Handzender:

8000 00 18
Gewicht: kg
!

Rademacher 4 Kanaals Handzender  type: 4385-4T met (Hopping Code)  433 Mhz.

Deze Code's worden elke keer  als u op de handzender drukt vervangen door een nieuwe roterende code waar er tientallen duizenden van zijn.Daarom is het praktisch onmogelijk,dat een vreemde uw Garage-deur of andere opjecten open te maken !!

Bij deze S 3 Rolloport garagedeur-motoren, zijn naast de gebruikelijke 1 kanaals handzenders 4385 ook   de 4 kanaals handzender te gebruiken type: 4385-4T omdat deze handzenders door hun 4 kanalen het vermogen bieden om uw garagedeur te openen en te sluiten maar ook  daarnaast u een tweede garage-deur er mee open en dicht kunt maken en uw tuinverliching aan en uit kunt schakelen !! Comfort ...op zn best.

Bij bestelling van meerdere handzenders tegelijk met andere produckten worden hier geen Verzendkosten  in rekening gebracht!!

Rademacher opbouw sleutel-schakelaar

8000 00 06
Gewicht: kg
!
Rademacher opbouw Sleutel-schakelaar

Deze schakelaars zijn geschikt voor het openen van een electrisch bediende garagedeur maar ook voor het openen en sluiten van een poort of zonnscherm of een rolluik op de achterdeur van uw huis enz. enz.

Rademacher inbouw sleutelschakelaar

8000 00 05
Gewicht: kg
!
Rademacher inbouw sleutelschakelelaar  met cilinderslot

Deze inbouwschakelaars voor buiten dienen in een aangebrachte universeel-doos gemonteerd te worden en de toepassing ook voor deze schakelaar is veelzijdig bv garagedeur of poort enz. enz.

Rademacher Sleutelschakelaar RTS.

8000 00 20
Gewicht: kg
!
Rademacher Sleutelschakelaar Draadloos RTS    (opbouw) Met cilinder-slot voor activering van de garagedeur-opener type S3 van (binnen of van buiten uit ) Batterij-voeding type: 9V-blokbatterij.
Deze sleutelschakelaar (opbouw) is zowel binnen als buiten toe te passen en is door zijn RTS draadloos op verschillende componenten toe te passen via 433 Mhz.

Rademacher Puls-schakelaar

4590
Gewicht: kg
!
Rademacher Puls-schakelaar voor binnen spatwaterdicht type 4590
Deze schakelaars worden binnen in de garage geplaatst voor het openen en sluiten van een electrische bediende deur en worden aan gesloten op de garage-deurmotor en dienen spatwater-dicht te zijn.

Lithium Batterij 3 Volt

cr2016x2
Gewicht: kg
!
Lithium Batterij 3 Volt voor: Vervanging van lege of defecte batterijen in Rademacher Micro handzender type: 4360  Toepassing: 2 Stuks op elkaar !!

Alkaline Batterij 12 Volt

12v-23a
!

Alkaline Batterij  12 Volt  23 A  Lengete 28 MM. voor toepassing in Rademacher Handzenders type:  4385-- 4385-4T en voor ouder type:  4580 40 Mhz. Voor vervanging van Lege of Defecte Batterijen !!

 

Plaatsen van Garagedeur-opener Rademacher

plaatsing-kosten
!
Toe te passen uitsluitend op naar buiten zwaaiende staalen kanteldeur of half naar buiten zwaaiende staalen kantedeur of normale standaard Aluminium sectionaaldeur !! ( Geen Houten Kanteldeuren )

Het Standaard Plaatsen van 1 stuks Electrische  Rademacher  Garagedeur-opener type S2 - en  de SX5   of  Electrische Garagedeur-opener type: Dexxo-Pro

Bij plaatsing Dient een Stroom-Netleiding van 220 Volt en een Normaal Vlak of betimmerd Plafond aanwezig te zijn !!             Plaatsen gaat op afspraak met de koper !! Binnen 3 weken.

Mochten bij het plaatsen verhoogde beugels  of speciale Extra wensen buiten het standaard plaatsen ...    worden deze apart in rekening gebracht, bij een van te voren afgesproken prijs !!

Bij Afwijkende systemen of in een andere Regio plaatsen worden altijd schriftelijke afspraken gemaakt per Fax: 040 2046411  of per Mail:  info@werff-zonwering.nl   Telefonische of Mondelinge afspraken worden NIET in behandeling genomen !!

Deze Garagedeur-motoren worden uitsluitend geplaatst in de Regio Eindhoven en Zuid-Oost Brabant en in de Belgische grensstreek onder Valkenswaard !!