UITVALSCHERM CARRE EN SUNCOOL
Uitvalschermen worden toegepast om de Zon  en de warmte in huis te weren en zijn daarom vrijwel op alle ramen toepasbaar. De Zonneschermen zijn betrekkelijk eenvoudig van constructie en door hun eenvoud bijzonder bedrijfszeker. Bescheiden van vorm,vallen ze in opgerolde toestand nauwelijks op terwijl ze ze in het gebruik de gevel van uw huis een speels en fleurig aanblik geven !!

Kapmodel Zonnescherm type 50/80 is  door de jaren heen het oudste maar verweg het meeste verkochte zonnescherm in Nederland en is door zijn eenvoudige opbouw dan ook laag in prijs. Het CarrĂ©scherm is ook een oude bekende en is door de jaren heen veel als projectscherm toegepast op grote gebouwen zoals Ziekenhuizen Kantoren maar natuurlijk ook op gewone woonhuizen omdat het vierkante gesloten Cassettescherm nog altijd een moderne uitstraling heeft en op de dag van vandaag nog steeds veel vraag is naar dit scherm. Het Uitvalscherm type Suncool is een geheel gesloten Cassettescherm met een ronde omkasting die het de laatste jaren door zijn vormgeving bijzonder goed doet. Bij uitvalschermen hebt u de keuze uit verschillende type armen,zoals Vaste armen met een scharnierpunt, of Windvaste armen. De bedieningen van deze schermen kunnen links of rechts uitgevoerd worden met de standaardbediening:Bandopwinder met optrekband  , of een Oogwindwerk buiten met een losse slingerstang of met een Staaldraad-opwindwerk, maar natuurlijk ook met de veel gevraagde Electrische bedieningen, in standaard uitvoering met een buismotor met schakelaar,of een RTS buismotor die op afstand bediend kan worden ! De Doekkleur-keuze is enorm in Effe of Streepdoek  van de  verschillende Doekmerken. Tibelly of Dicson-Constant.

Deze schermen zijn te leveren van 50 tot 400 cm. breedt met een uitval met Vaste of Windvaste armen van  80 tot 110 cm.   Deze schermen zijn ook in bredere uitvoeringen te bestellen bv. de Suncool P125 die wel tot 550 cm. breedt geleverd kan worden ot het Zpnnescherm type: 65/110  die aan een stuk tot 600 cm. breedt geleverd kan worden,maar dan wordt er tussen de twee uitvalarmen nog een derde uitvalarm bijgeplaatst. Terwijl er in een zgn. gekoppelde uitvoering nog grotere breedte's geconstrueerd  kunnen worden, die bij ons op aanvraag te bestellen zijn !!

Informeert u bij ons voor dit product dat in de privĂ©-sfeer maar ook voor zakkelijke doeleinden toepasbaar is !  Bel: 040 2015489 of Mail ons: info@werff-zonwering.nl