tibelly-doek-logo
GOTA TERRAS-SCHERM CASSETTE

Terrasscherm type: "Gota" is een  geheel nieuw type: Terrasscherm met een opvallend uiterlijk  en een geavanceerde hoogwaardige techniek.Deze zijn met een uitval van 2 meter of 2.50 meter ja zelfs met 3 meter uitval te bestellen  met een Totale breedte tot 5.50 meter !!  Het Cassettescherm is geheel gesloten en wordt met een Handbediening geleverd met Oogwindwerk met Slingerstok of  met electrische bediening geleverd :standaard met een SLT motor met schakelaar of met een RTS-motor met afstandbediening. 

Informeer bij ons voor dit prachtige scherm Bel ons: 040-2015489 of Mail ons:  info@werff-zonwering.nl   of loop eens bij ons binnen voor een demonstratie !!

Deze schermen zijn te bestellen in Honderden doekkleuren van de bekende merke     Dickson-Constant  of  Tibelly

Toets Hier voor GEOPEND SCHERM !!

Toets Hier voor GESLOTEN SCHERM !!  

Toets Hieronder op PLAATJE !!                                                                                                               

De Scherm- behuizingen worden in 6 verschillende  kleuren geleverd nl. "LEON" Technisch Zilver

"ASTURIAS" Wit Ral 9010  "NAVARA" Creme/Wit Ral 9001  "MURCIA" Structuurlak Sepia Bruin   "MADRID"

Structuurlak  Zwart  "LA RIOJA"  Structuurlak  Antraciet 

Hier enige goeden tips voor het opmeten van de Gota Terrasscherm ( Gebruik altijd een Goede Rolmaat).  Als u de Ruimte hebt op de muur achter de Woning waar u een Terrasscherm wil plaatsen meet dan als dit mogelijk is bij een Rechte Muur over ramen-tuindeuren en weer ramen en praten dan bv. van de Linkerkant raam tot de Rechterkant raam is Totaal 420 CM. U meet er over beide zijde 50 CM. bij dan wordt het Terrasscherm totaal 520 CM. Breedt ( Dat is de Ideale breedte ten opzichte van de ramen in verband met het  inschijnen van de Zijzon. Maar u kunt ook obstakels tegenkomen in de vorm van Regenpijpen of Muur-Pinanten of Zijmuren,hier moet u dan als mogelijk met een paar CM van obstakels af en dan aan de andere zijde zoveel mogelijk die 50 CM. oversteek erbij meten !!

De Bovenkap van het scherm wordt gemonteerd tussen 270 en 280 CM. van de Grond en daarom moet u kijken of de ankergaten van de ankerplaaten op de muur in de Volle steen geboord worden met  14 mm. boorgaten  en Pluggen en Roestvrij-stalen Bouten die wij Gratis Bijleveren !! Zorg altijd dat de Bovenbak van het Terrasscherm Waterpas hangt !!!  Kijk van Buiten naar het scherm en beoordeel waar u het beste de Bedienings-stroomkabel achter het scherm naar binnen kunt boren door een boor te gebruiken van 10 mm. dik waar u de kabel van de motor met een lengte van minstens 3 meter  Links of Rechts naar Binnen kunt voeren !! en dan via bijgeleverd kabelgoot en schakelaar op het stopcontact  meestal onder bij de plint in de kamer aangesloten kan worden met bijgeleverde stekker !!

Kijk ook naar Links of Recht naar deuren in Zijmuren die naar buiten open gaan en die dan  als het scherm openstaat tegen de Knikarmen aan kunnen komen.

En nog een Tip !! Als u moteerd vlak onder een Dakgoot of bij een Platdak of op een enkele muur of een slecht muurgedeelte, adviseren wij u om Verlengde stalen Montage-strippen te gebruiken die wij tegen meerprijs erbij kunnen leveren en zo het scherm toch stabiel geplaast kan worden. ( Advies bij gebruik van Stalen strippen !! Geen grotere uitval dan 250 CM. bestellen )

Mocht u nog met vragen zitten Bel ons dan even  Tel:040 2015489 Of Mail Ons: info@werff-zonwering.nl  en stuur een foto van de situatie erbij zodat wij u in raad en daad bij kunnen staan en u een goed advies kunnen geven.

 

Bij de Bestelling van  een Gota Terrasscherm wordt een Levertijd aangehouden van Minimaal 20 Werkdagen.

Bij Bestelling wordt een aanbetaling gevraagt van 1/3 van het Totaalbedrag te storten op onze bankrekening RABO nr: 11 18 05 104  tnv. van der Werff Zonwering te Valkenswaard wat dan bij oplevering weer verekend wordt op bijgaande Factuur.

De Schermen moeten altijd in Valkenswaard afgehaald worden om beschadigingen tegen te gaan !! de schermen  worden bij ons Volledig gemonteerd en afgesteld op de Somfy-motoren.

Wij geven op deze schermen 2 Jaar garantie op  Doek-- Motoren--Armen en alle andere onderdelen van het Gota-scherm   Na Factuur-datum !!

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

Kleur-Keuze : voor Standaard-strepen   Blokstrepen  en Uni-kleuren of Effe  Toets op :      Tibelly                   DICKSON