prostor-parasol-p6-maat-hoogte-plaatje
Opstelling open parasol is onderkant dak tot aan de grond 210 CM.
PROSTOR PARASOL P6 P7

Prostor hoekparasol  Type: P-6  en  P-7  vierkant model van 250x250 cm. en in rond model van 350 cm. doorsnee  uitgevoerd met Dickson 290 grams Acrildoek in 7 kleuren : zie kleuren-overzicht !!

Deze Parasols zijn te bestellen voor muurbevestiging met handbediening via een gasdrukveer die heel gemakkelijk te openen en te sluiten is. Verder zijn deze parasols te bestellen met een mastuitvoering met 1 of 2 parasols en voor een Solo-uitvoering met 3 of 4 parasols met een mechanische uitvoering met gasdrukveren maar ook met electrische buismotor met afstandbediening !!

 

 

De parasols zijn  met drie verschillende parasolvoeten te bestellen nl. een stalen tegelvoet van 90x90 cm.verplaatsbaar: Een stalen tegelvoet van 100x100 cm. verplaatsbaar  een grondanker om op een vaste plaats  in de beton te storten en de mogelijkheid om met 2 muurbeugels de parasol aan de muur te bevestigen.

Bij deze parasols worden ook een parasolhoes bij geleverd voor het veilig opbergen van uw parasol bij niet gebruik in de Zomer en bij opslaan in de Winter !!

Verder is er parasol-verlichting bij te bestellen

Deze parasols zijn ideaal omdat  de parasolmast op zijkant gemonteerd zit en er zo veel ruimte onder de parasol vrijkomt !!

Deze Parasols zijn ook  heel geschikt  voor een Solo opstelling voor een Terras  op Rij  maar ook  een vierkante opstelling  of Rechthoekige opstelling wat grote vrije ruimte opleverd  voor tafels en stoelen !!

Bij bestelling van een of meerdere parasols wordt u vriendelijk verzocht om een aanbetaling te doen van 25 % van het totaalbedrag, dat  weer bij oplevering verekend wordt. Dit tot zekerheidstelling i.v.m. gekozen  kleur  en/of artikel  te  storten op Rabobanknr: 11 18 05 104 t.n.v. van der Werff Zonwering te Valkenswaard.

Toets op Prostor Logo voor uitgebreide Info: en Demonstraties !!

 

!

Prostor Parasol type: P-6 Uno

prostor-p6-uno
Gewicht: kg
!
Parasol type:  P-6  rond model 350 cm. doorsnee  Zonder gasdrukveer die apart bijbesteld moet worden !!  en met Multipaal  zonder voet !!  Te bestellen in kleuren in Acril-stof.  Bijgeleverd wordt bijpassende parasolhoes

Bij te bestellen :Gasdrukveer 1 stuks voor het makkelijk openen van de Parasol.  Parasolvoeten  en Electrische bedieningen  plus verlichting is appart hieronder bij te bestellen !!

Voor Kleurkeuze: ga naar rechts en toets op Parasol !!

Prostor Parasol type: P-6 Uno

prostor-p6-250x250-uno
Gewicht: kg
!
Prostor parasol type: p-6  Multipaal 250x250 cm.  Zonder gasdrukveer, die apart bij besteld kan worden !! uitgerust met Multipaal zonder voet. Kleurdoek acril !!

Bij te bestellen 1 Gasdrukveer voor het makkelijker openen van de parasol !!Tegelvoeten of Grondankers. Verder zijn LED-verlichting en Motoren voor electrische-afstandbediening ook op dez parasols toe te passen !!

                                                           KLEUR-KEUZE TOETS  OP PARASOL !!

                                                  

Prostor Parasol type P 6 Uno ( XL )

prostor-uno-p6-300x300 cm
Gewicht: kg
!

Prostor parasol type: P 6 ( XL )  Multipaal 300x300 C,M. Uitgevoerd zonder Gasdrukveer,die apart bij besteld kan worden zodat de Parasol makkelijker te openen is !!  Uitgerust met Multipaal.  En te kiezen Kleurdoek Acril !!

Bij te bestellen Tegelvoeten of grondankers en verder LED-verlichting en Motor voor Electrische bedieng met Afstandbedieng.

                                                                     KLEUR-KEUZE TOETS OP PARASOL !!

Prostor Parasol type: P-6 "Duo" rond model

prostor-p6-duo-rond
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: "Duo"  Multi paal + 2 parasols rond model van 350 cm. doorsnee uitgerust  eventueel met  gasdrukveren om het systeem gemakkelijk te openen en te sluiten, die apart bij te bestellen zijn !! Kleurkeuze: Alleen in Acril-stof van 290 gr/m2 in 9 kleuren naar keuze !!

Bij te bestellen stalen tegelvoeten of een Grondanker voor een vaste opstelling in beton  te storten !!  Verder bij te bestellen LED-verlichting  en Motoren voor electrische afstandbediening van de parasols.

Voor kleurkeuze: ga naar rechts en Toets op Parasol !!

Prostor Parasol type: P-6 Duo vierkant

prostor-p6-duo-vierkant 250x250 cm.
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P-6 "Duo" Multipaal + 2 vierkante parasols van 250x250 cm. Uitgevoerd  eventueel met gasdrukveren waardoor het openen en het sluiten  moeiteloos uit te voeren is. Gasdruk-veren apart bij bestellen !! Kleurkeuze  in Acril -stof  in 9 verschillende kleuren.!!

Bij te bestellen tegelvoeten of Grondanker zie hieronder !! tevens bij te bestellen LED-verlichting en RTS motoren met afstandbediening voor electrische bediening van de parasols !!

Voor kleurkeuze: ga naar rechts  en Toets op Parasol !!

Prostor Parasol type: Duo P6 ( XL )

prostor-p6-duo-300x300 cm.
Gewicht: kg
!

Prostor Parasol type: P6 Duo XL Multypaal + 2 vierkante parasols van 300x300 cm. Uitgevoerd eventueel met gasdrukveren waardoor het openen en sluiten moeiteloos uit te voeren is Gasdruk-veren apart bij te bestellen !! Kleurkeuze in Acril-stof in 9 verschillende kleuren !!

Bij te bestellen tegelvoet of grondanker ( zie hieronder !!) Tevens bij te bestellen LED-verlichting en RTS-motoren met afstandbediening voor electrische bediening van de parasols !!

Voor kleurkeuze: ga naar rechts en Toets op parasol !!

Prostor Parasol type: P-6 Trio

prostor-p6-trio
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: "Trio" Multi paal + 3 parasols van 250x250 cm. uitgerust eventueel met gasdrukveren om het systeem gemakkelijk te openen en te sluiten, die apart bij te bestellen zijn !! Kleurkeuze uit 9 verschillende kleuren naar keuze in Acril-stof.

Bij te bestellen stalen tegelvoeten (zonder tegels) of een Grondanker voor een vaste optelling in de beton te storten !!  Verder bij te bestellen LED-verlichting en RTS-motoren voor het electrisch bedienen van de 3 parasols met afstandbediening !!

Voor Kleurkeuze: ga naar rechts  en Toets op Parasol !!

Prostor Parasol type: Trio P6 ( XL )

prostor-p6-trio-300x300 cm.
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: Trio XL  Multypaal + 3 parasols van 300x300 cm. Uitgerust eventueel met gasdrukveren om het systeen gemakkelijker te openen en te sluiten, (die apart bij te bestellen zijn !! )  Kleurkeuze uit 9 verschillende kleuren naar keuze in Acril-stof.

Bij te bestellen stalen tegelvoet (zonder tegels) of een grondanker voor een vaste opstelling in de beton te storten !! Verder bij te bestellen LED-verlichting en RTS motoren voor het electrisch bedienen van de parasols met afstandbediening.

Voor kleurkeuze: ga naar rechts en Toets op parasol !!

Prostor Parasol type: P-6 Quatro vierkant

prostor-p6-qatro-vierkant
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P-6 "Quatro" Multi paal + 4 parasols van 250x250 cm. uitgerust eventueel met  gasdrukveren,om het systeem gemakkelijk te openen en te sluiten, die apart bij te bestellen zijn !! Kleurkeuze uit 9 verschillende kleuren in Acril -stof

Bij te bestellen Gasdrukveren  aantal 4  die de parasols makkelijker openen !! of een Grondanker voor een vaste opstelling in de beton te storten !!  Verder bij te bestellen LED-verlichting en RTS motoren voor het electrisch bedienen van de parasols via afstandbediening !!

Kleurkeuze: ga naar rechts  en Toets op Parasol !!

Prostor Parasol type: Quatro P6 ( XL )

prostor-p6-quatro-300x300 cm.
Gewicht: kg
!

Prostor Parasol type: P6 Quatro XL  Multypaal + 4 parasols van 300x300 cm. Uitgerust eventueel met gasdrukveren om het systeem gemakkelijk te openen en te sluiten,( die apart bij te bestellen zijn !! )  Kleurkeuze uit 9 verschillende kleuren naar keuze in Acril-stof.

Bij te bestellen een grondanker voor een vaste opstelling door deze in de beton te storten !! Verder bij te bestellen LED-verlichting en RTS motoren voor het electrisch bedienen van de parasols via afstandbediening !!

Voor kleurkeuze: ga naar rechts en Toets op parasol !!

 

Prostor Parasol type: P-7 "Uno" rond model

prosto-p7-uno-rond350 cm.singelpaal
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P-7 "Uno"   Single paal + 1 parasol van 350 cm. doorsnee uitgevoerd Zonder gasdrukveer. Te bestellen in 9 verschillen doekkleuren naar keuze: Acril 290 gr/m2

 Bij te bestellen  1 stuks Gasdrukveer voor het makkelijk openen van de parasol !! of draaibaar Grondanker voor vaste opstelling in de beton te storten kan deze parasol maximaal 300 graden draaien !!  of een verplaatsbare  Tegelvoet .Verder bij te bestellen LED-verlichting en een RTS motor voor het electrisch bedienen van de parasol via afstandbediening !!

Voor Kleurkeuze: ga naar rechts en toets op parasol !!

Prostor Parasol type : P-7 vierkant

prostor-p-7-vierkant-250x250 cm.-singlepaal
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P-7 " Uno " Single paal + parasol van 250 x250 cm. Vierkant  uitgevoerd Zonder gasdrukveer.  Te bestellen in 9 verschillen doekkleuren  naar keuze in Acril  290 gr/m2

Bij te bestellen  1 stuks Gasdrukveer voor het makkelijker openen van de parasol !! of draaibaar Grondanker voor een vaste opstelling in de beton te storten kan deze parasol maximaal 300 graden draaien !! of een verplaatsbare Tegelvoet. Verder bij te bestellen LED-verlichting en een RTS motor voor het Electrisch bedienen van de parasol via afstandbediening !!

               Voor Kleur-keuze: ga naar rechts en toets op parasoll:

Prostor Parasol P 7 Vierkant ( XL )

prostor-p7-vierkant 300x300 cm
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P 7  Single paal 1 Parasol Vierkant 300x300 C.M. Wordt geleverd Zonder Gasdrukveer en is te bestellen in 9 verschillende Kleuren in Acril van 290 gr/m2

Bij te bestellen 1 stuks Gasdrukveer voor het makkelijkr openen van de Parasol !! of Draaibaar Grondanker voor een vaste opstelling in de beton te storten kan deze parasol maximaal 300 graden draaien !! of een verplaatsbare Tegelvoet. Verder bij te bestellen LED:verlichting en een RTS motor voor het Electrisch bedienen van de Parasol  op afstand met Afstandbediening !!

                                          Voor KLeur-keuze: ga naar rechts en toets op parasol !!

Prostor Parasol type: P-7 muur-draaibaar rond

prostor-p7-muur-draaibaa-rondr
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P-7 Single paal muur + draaibare muurbeugels + 1 parasol rond model van 350 cm. doorsnee. Kleurkeuze uit 9 verschillende kleuren in Acril-sof van 290 gr/m2

Bij te bestellen  1 stuks Gasdrukveer om de parasol makkelijker te openen !!  of LED-verlichting en een RTS-motor voor electrische bediening van de parasol met een afstandbediening !!

Voor kleurkeuze: ga naar rechts  en toets op Parasol !!

Prostor Parasol type: P-7 muur-draaibaar-vierkant

prostor-p7-muur-draaibaar-vierkant
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P-7 Single paal muur + draaibare muurbeugels + 1 parasol van 250x250 cm. uitgevoerd Zonder gasdrukveer voor het makkelijk openen en sluiten van de parasol !! Kleurkeuze uit 9 kleuren in Acril .

Bij te bestellen 1 stuks Gasdrukveer om de parasol makkelijker te openen !!  of LED-verlichting en een RTS-motor voor het electrisch bedienen van de parasol via afstandbediening

                          Voor kleurkeuze: ga naar rechts  en toets Parasol !!

Prostor Parasol P 7 Vierkant ( XL ) Muur draaibaar

prostor-p7-vierkant-300x300 cm. muur
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol type: P 7 Single paal  Parasol Vierkant 300x300 C.M.  XL  uitgevoerd Zonder Gasdrukveer, die apart bij te bestellen is  om de parasol gemakkelijker te openen !!  Kleurkeuze uit 9 verschillende Acril-stoffen van ca 290 gr/m2

Bij te bestellen LED:verlichting of een ingebouwde motor voor het Electrisch bedienen van de parasol via een  afstandbediening !!

                                             Voor kleur-keuze:  ga naar Rechts en Toets op Parasol !!

Gasdrukveer voor Prostor-parasols

gasdrukveer-prostor
Gewicht: kg
!

Gasdrukveer voor het makkelijker openen van Prostor Parasols met handbediening !!

Advies !! werkt een stuk gemakkelijker bij openen Parasol  ( 1 stuks per parasol )

Prostor Parasol muurbeugels type P-6 of 7 ( per 2 stuks)

prostor-muusbegels-p-6 of p7
Gewicht: kg
!
Prostor muurbeugels voor montage tegen  muur voor type: P-6 en P-7 met paalbevestiging.

Prostor type: P-6 Parasolvoet (Stalen vloerplaat)

prostor-p6-tegelvoetplaat-90x90cm.
Gewicht: kg
!
Prostor type: P-6  Parasolvoet  met Stalen vloerplaat 90x90 cm. termisch-verzinkt  met vier gaten op de hoeken met stelbouten (voor  opstelling  op vloer ) Zwenkwielen met rem worden los bijgeleverd (verrijdbaar op vaste harde ondergrond) !!

Deze stalen tegelvoeten worden geleverd zonder betonnen grindtegels van 40x40x4 cm. die u in elke plaatselijke doe hetzelf-zaak in kan kopen voor een totaal gewicht te creĆ©eren met 8 tegels naar 130 kg. te gebruiken voor een prostor "Uno" of "Duo"parasol en  met 12 tegels naar 185 kg. te gebruiken voor een Prostor "Trio" of "Quatro"parasol !!  maar voor de 3 en 4  parasols wordt een grondanker te storten in beton !! geadviseerd met een vaste opstelling

Gewicht van tegels van 40x40x4 cm. ca. 14 kg per tegel !!

Prostor Roestvrijstalen deksel voor tegelvoet 90x90 cm.

prostor-roestvrijstalen-deksel-voet-90x90cm
Gewicht: kg
!
Prostor Roestvrij-stalen deksel om mooie afwerking te verkrijgen door deze toe te passen boven op de met opvulde stalen tegelvoet met tegels van 90x90 cm. te plaatsen en deze hierdoor een  keurig nette afwerking krijgt !!

Prostor Parasol Grondanker (niet draaibaar )

prostor- grondanker
Gewicht: kg
!
Parasol Grondanker om in de beton te storten die zo de parasol een vaste opstelling  geeft !!

Prostor type: P-7 Tegelvoet (draaibaar) 90x90 cm.

prostor-p7-tegelvoet-draaibaar-90x90 cm.
Gewicht: kg
!
Prostor Tegelvoet P-7 van 90x90 cm. met draai-element die op te vullen zijn met tegels van 40x40x4 cm.  8 tegels goed voor een gewicht van in totaal  ca 130 kg. en met 12 tegels goed voor een gewicht van ca 185 kg. vloerplaat uitgevoerd met verstelbare voetjes en om de parasol te verplaatsen worden 4 losse zwenkwielen bij geleverd met rem. Verplaatsen van de parasol kan alleen op een harde ondergrond !!
Standaardtegels voor deze stalen-tegelvoet kunt u krijgen in elke doe-het zelf zaak !!

Prostor P-7 Stalen tegelvoet van 100x100 cm.(draaibaar)

prostor-p6-stalentegelvoet-100x100 cm draaibaar
Gewicht: kg
!
Prostor P-7 Parasolvoet  uitgevoerd met Termisch Verzinkt frame  met 4 grindtegels van 50x50x5 cm. goed voor een gewicht van totaal 117 kg. 100x100 cm. (draaibaar) uitgevoerd met 4 verstelbare voeten. (zwenkwielen met rem worden los bijgeleverd om de parasol via een harde ondervloer verrijdbaar te maken )!!

Deze parasol-tegelvoet is geschikt voor 4 tegels van 50x50x5 cm. voor een gewicht van 115 kg. voor  het gebruik van Prostor type: "Uno"  en bij 8 tegels van 50x50x5 cm. voor een totaalgewicht van 211 kg. te gebruiken voor de Prostor P-7 "Duo" !!

Tegels wegen per stuk ca. 24 kg.

Prostor P-7 grondanker (draaibaar)

prostor-grondanker-p7-draaibaar
Gewicht: kg
!
Prostor type: P-7 Grondanker (draaibaar) voor een vaste-plaats-opstelling  in betonstorting van de Parasoltypes: "Uno" --"Duo'-- "Trio" en "Quatro" !!

Prostor parasols type: P-6 motor met afstandbediening

RTS-motor +afstandbediening
Gewicht: kg
!

Alleen Prostor Parasols types:  P-6  kunnen uitgevoerd worden met  RTS-motoren + 1 afstandbediening.

Alleen parasols  type: P6 zijn met Electrische bediening  Leverbaar !!

Dus niet in P7 Parasols !!

RTS-motoren kunnen Niet achteraf ingebouwd worden !!

Prostor P-6 en P-7 LED-verlichting voor 1 parasol

prostor-p6-ledverlichting
Gewicht: kg
!
Prostor P-6 en P-7 Ledverlichting  voor 1 parasol + afstandbediening 
Deze LED-verlichting kan niet meer achteraf ingebouwd worden !!

Parasol P-6 LED-verlichting voor 2 parasols

Led-verlichting-2-parasols
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol LED-verlichting  P-6  voor 2 parasols + afstandbediening.
Deze LED-verlichting kan niet meer achteraf ingebouwd worden !!

Parasol P-6 LED-verlichting voor 3 parasols

parasol-led-verlichting-3
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol LED-verlichting  P-6 voor 3 parasols + afstandbediening.
Deze LED-verlichting kan niet meer achteraf ingebouwd worden !!

Prostor Led Verlichting-4

parasol-led-verlichting-4
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol LED-verlichting P-6  voor 4 parasols + afstandbediening.
Dez LED-verlichting kan niet meer achteraf ingebouwd worden !!

Prostor losse regengoot voor Parasols type: P-6 en P-7

prostor-regen-goot p6-p7- 250 cm.
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol regen-goot 250 cm. voor vierkante Parasols type P-6 en P-7 die bij openstand van 2 -3 of 4 parasols gemakkelijk aan kunnen worden gebracht  door klittenband !!

Prostor losse regengoot voor Parasols type: P 6 of P 7

prostor-regengoot p6-p7-300 cm.
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol regen-goot voor vierkante Parasols type: P 6 en P 7 die bij openstand van 2-3 of 4 Parasols gemakkelijk aan kunnen worden gebracht door klittenband !!

Prostor Parasoldoeken Los (Vervanging) P-6 en P-7 Rond

prostor-p6-parsoldoek los
Gewicht: kg
!
Toets op kleuren !!

Prostor P-6 en P-7 Losse Parasol-doeken van stofsoort Acril 290 gr/m2. Keuze uit 9 verschillende kleuren: voor vervangingsdoeken  rond model van 350 cm. doorsnee !!

Ter vervanging van verweerde of versleten doek van parasol  of dat er een andere parasol-kleur gewenst  is

Prostor Vervangings-doeken voor Parasols van 250x250 cm.

prostor-4-kante-vervangingsdoeken
Gewicht: kg
!
Prostor Parasol vervangings-doeken voor de types: P-6 en P7 vierkante model  in 9 verschillende doekleuren nan keuze in Acril-doek.
Deze doeken zijn makkelijk te vervangen op de parasols als deze gaten vertonen of verweerd zijn of er een andere kleur op de parasol gewenst is .

Prostor Parasoldoeken los (vervanging) P-6 en P-7 Vierkant 300x300 cm.

prostor-vierkante-vervangingsdoek-300x300 cm.
Gewicht: kg
!

Prostor Parasol vervangings-doeken voor de types: P 6 en P7 vierkante model in 9 verschillende doekkleuren naar keuze in Acril-doek.

Deze doeken zijn makkelijk te vervangen op de parasols als deze gaten of slijtage vertonen of verweerd zijn, of liever een andere kleur gewenst is.

PROSTOR PERGOLA

!
Binnenkort Leverbaar: de Prostor Pergola een unic  systeem voor Terrasoverkappingen welke in Zuid Europa reeds langere tijd toegepast worden en door zijn eenvoudige opbouw ook in onze regionen  een gegarandeerd gevraagt product gaat worden !!