POLARIS TERRASSCHERM SEMI-CASSETTE
Door zijn eenvoud en moderne strakke vormgeving is de "Polaris" een terrasscherm wat bij iedere gevel past. Dank zij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warmedagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en de tuin. Door toepassing van oerdegelijke knikarmen blijft en vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. De "Polaris" is op vrijwel elke gevel te plaatsen. Het scherm is zeer eenvoudig af te stellen en voorzien van inloopwieltjes waardoor de voorlijst altijd mooi sluit.

De kap en de voorlijst zijn van geextrudeerd hoogwaardig Aluminium,uitgevoerd in zgn. half-cassette en te bestellen in de Maximale afmetingen : bij een breedte van 500 cm. en uitval van 300 cm. en bij 550 cm. met een uitval van 250 cm. in de kleuren: standaard Techn: Zilver geanodiseerd of gemoffeld in de kleur Ral 9001. (Maar zijn ook tegen bijbetaling te moffelen in een Ralkleur naar uw keuze) !Dit scherm kan op elke door u gewenste breedte geleverd worden met inachtneming van bovenstaande maximale breedtes. en bekleed met een scala van kleuren in effe of gestreepte Dessens. (Keuringen van scherm  TúV en CE  )

De stabiele knikarmen zijn gemaakt van hoogwaardige  Aluminimprofielen en verbindingstukken.Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels per arm en verbonden met krachtige RVSveren. Alle bouten,moeren en assen t.b.v. de armen zijn van roestvrij staal. De maximale uitvalshoek is plus/minus 35 graden

De bediening van de "Polaris" kan uitgevoerd worden  met een oogwindwerk met losse slingerstang (Handbediening) maar ok uigevoerd worden met een Somfy standaard-motor of met  een Somfy RTS motor die op afstand bediend kan worden !