FURORE TERRAS-CASSETTE-SCHERM
Het is heerlijk genieten onder het nieuwe model knikarmscherm de "Furore Cassette". Dit hoogwaardige knikarmscherm in volledig gesloten en is voorzien van een mooi  gevormde afdekkap. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en tuin. Door toepassing van de oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. De "Furore Cassette" in  bijna alle situaties te plaatsen en is op elke breedte bij ons te bestellen. ( Kleur van Garnituur Creme-Wit Ral 9001) Maar kan ook in door u gekozen Ralkleur door ons geleverd worden.           TOETS HIER VOOR KLEUR !!

Het scherm is  vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geextrudeerd aluminium. De stabiele en sterke knikarmen zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium profielen en volgens een uniek procédé gegoten en nagesmede aluminium verbindingsstukken. Bovendien zijn ze voorzien van twee kabels per arm die verbonden zijn met zeer krachtige roestvrij-stalen trekveren die het doek van het scherm daarom goed strak gespannen houd. Alle bouten,moeren en assen zijn van roestvrij staal. Bij een uitval van 250 cm. is de maximale breedte 550 cm. en bij een uitval van 300 cm. is de maximale breedte 500 cm. De uitvalshoek van het scherm is in te stellen van plus/minus 5 tot 35 graden. Keuringen:   (TúV en CE )

De handbediening is het traditionele  oogwindwerk met losse slingerstang, maar dit scherm kan ook electrisch uitgevoerd worden met een standaard buismotor met schakelaar maar ook met een RTS buismotor die op afstand te bedienen is !

Doeksoorten in effe en gestreept naar keuze, Tibelly en Dickson.

Loop is bij ons binnen voor een demonstratie ! of bel ons 040 2015489 of  Mail ons: info@werff-zonwering.nl