GESLOTEN TERRAS-SCHERM MERGA CASSETTE
De  "Merga" is een vrij plat vormgegeven  knikarmscherm in Cassette uitvoering die uitgerust is met een draagbuis en daarom zeer geschikt is voor de bredere terrassen van bv, Horeca en Sportcantines maar ook voor de particliere sector voor grote terrassen zeer geschikt zijn omdat deze gekoppeld kunnen worden en zo tot wel 15 meter breedte uit te voeren is met bv. 6 of 8 knikarmen van 250-- 300-- en 350 cm. uitval. De schermen worden dan Electrisch uitgevoerd  en dan  zo toch een enorme  overkapping gecre√©rd kan worden boven een groot terras zodat  het publiek heerlijk koel en droog kunnen genieten van een welcome consumsie !

De kap en de onderlijst zijn hoogwaardig geextrudeerd  gemoffeld aluminium in de Ralkleur 9001 standaard, maar kan ook in de door u gekozen Ralkleur gemoffeld worden ! Door de z.g.n. draagbuis kunnen er meerdere armen maar ook muurankers geplaatst worden die zorgen voor een zeer degelijke constructie.

De stabiele knikarmen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en volgens een uniek procedé gegoten en nagesmede armverbindingstukken toegepast worden waardoor de draagkracht van de arm enorm toeneemd !Bovendien zijn ze uitgevoerd per arm met dubbele beklede RVS staalkabels en hiermee verbonden met zeer krachtige roestvrijstalen trekveren die het doek op het scherm mooi strak houdt. Alle te verwerken bouten en moeren plus assen zijn van roestvrij staal.

Deze schermen kunnen bij een bescheiden breedte met een oogwindwerk met losse slingerstang maar het dient geadviseerd om deze grotere schermen uit te voeren met een standaard buismotor met schakelaar of met een RTS buismotor met ingebouwde ontvanger die op afstand bediend kan worden. verder zijn de terrasschermen uit te voeren met een Zon/Wind-automaat of met een Windbeveiliging zodat uw scherm bij zware wind niet stuk kan waaien !

De bij te bestellen doekkeuze is enorm met effe en gestreepte doeken naar keuze: van  Dickson-Constant  of  Tibelly  en nog veel meer grote doekfabrikanten die garant staan voor een perfecte doekkwaliteit ! Toets op bovenstaande logo's voor de kleur !!

Informeert u bij ons voor dit product welke wij met de grootste zorg voor u assembleren en monteren.  mail ons:  info@werff-zonwering.nl  of bel ons voor een afspraak 040-2015489 of Fax ons: 040-2046411 of loop gewoon bij ons binnen te Valkenswaard.