PROSTOR PARASOL P4

Prostor Parasol type:  P-4 uitgerust met een gasdrukveer, die het uitzetten van de parasol heel gemakkelijk maakt. Deze zijn bijzonder geschikt voor montage op balkons  met zowel montage aan een paal maar ook rechtstreek op de muur en hierdoor  niet hinderlijk in de weg staan . Daarom een oplossing voor de kleinere ruimtes. Maar deze parasols zijn ook ideaal voor "Solo"opstelling voor terrassen van Restaurants en CafĂ© s   waardoor  een super-moderne uitstraling wordt gecrĂ©eerd

Bij bestelling van een Prostor type:  P-4 Parasol  dient u het  gehele bedrag vooruit te betalen waarna wij het bestelde product naar u per post opsturen of u kunt deze producten ook bij ons afhalen !!    Deze producten worden NIET onder Rembours verzonden !!

Toets: Hier Boven  voor uitgebreide info: en Demonstratie op het Prostor Logo !!

!

Prostor Parasol type: P4 Muurbevestiging

prostor-p4-muur
Gewicht: kg
!
Prostor type P-4  voor montage op de muur: Is uitgevoerd met een gasdrukveer zodat deze heel gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. de uitvoering is in Tecnisch-Zilver geanodiseerd aluminium .Parasol  rond model  270 cm. doorsnee te bestellen in 7 verschillende kleuren in Acril-stoffen. (beschermhoes wordt bijgeleverd ).
Voor kleurkeuze  toets op Parasol !!