Oliva Terrasscherm
OLIVA TERRASSCHERM CASSETTE

Een geheel nieuw type Terrasscherm dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is heeft speciale montage-steunen die zowel op de muur ,maar ook aan het plafond te bevestigen is. de montagesteunen zijn in verschillende breedtes voor een montage op een geschikte ondergrond. De montagesteunen zijn voorzien van een inhaaksysteem die de montage een stuk makkelijker maken De maximale breedte van het scherm is 600 cm. uitgevoerd  met knikarmen met met voorgesmede aluminium vorkdelen voorzien van 2 kabels en sterke trekveren die het doek altijd netjes strak houden. De knikarmen hebben een uitval van 150--200-250--300 of zelfs 350 cm.  U kunt voor de garnituur uitvoering kiezen uit geanodiseerd Aluminium (Zilverkleur),of gemoffeld in Ral 9010 Wit of Ral 9001 Creme/Wit of Ral 7016 Antraciet in structuurlak.

Toets hier voor geopende  "OLIVA" Scherm

Dit scherm is door zijn hypermoderne vormgeving in Vol-cassette uitvoering een sierraad aan uw huis en kan met keuze uit honderden doekkleuren uitgevoerd worden !!

Dit scherm wordt meestal met een Electrische bediening uitgevoerd met een SLT-motor of een RTS op afstand bediende motor.  Vraag bij ons naar de prijs voor dit prachtige scherm.

Bel ons: 040-2015489 of Mail ons: info@werff-zonwering.nl