ROLLOPORT-OPENERS types: S2 en SX5

De Rolloport S2 en de SX5 zijn hypermoderne garagedeur-openers met geoptimaliseerde energie overdracht  met een opstakel-detectie systeem die zorgen voor een soepel verloop en een hoge betrouwbaarheid.  De S2 en de SX5 voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en hebben een  grote trekkracht van 700 tot 900  Nm die geschikt zijn voor alle genormaliseerde stalen half naar buiten zwaaiende kanteldeuren en sectionaaldeuren. De geintregeerde Soft start en Soft stop zorgt voor een zeer goede werking en lange levensduur.

De S2 en SX5 openers zijn onderhoudsvrij en snel en eenvoudig te monteren !!

VOOR DEZE PRIJZEN KAN IEDEREEN ZIJN GARAGEDEUR ELECTRISCH  OP  AFSTAND  BEDIENEN !!
!

ROLLOPORT GARAGE-OPENER S2 N1 of N2

42017071 of 42027071
Gewicht: kg
!

RP-S2-700-N-1 of N2 Rolloport Garagedeur-opener met een trekkracht van 700 Nm. Geschikt voor half naar buiten zwaaiende stalen kanteldeuren en sectionaaldeuren met een breedte tot 250 CM. en een hoogte tot 270 CM. met een gewicht tot 70 kg.

Er zijn 2 types:  type: N-1 voor een deurhoogte van 210 CM. en type N-2 voor een deurhoogte van 270 CM. Kies voor type wat u nodig heeft !!      Toets: Technische gegevens !!

Als de Garagedeur geopend wordt gaat de lamp op de motor automatisch aan en valt naar ca 4 min: weer uit !!  Bij het vergeten te sluiten van de garagedeur,gaat er na ca 10 minuten een Alarm af !!  Ook heeft de garagedeur Detectie-beveiliging als er bij het omlaag gaan opstakels of kinderen onder de deur staan en deze bij de minste aanraking onmiddelijk weer omhoog gaat !!  Kortom: EEN HYPER-MODERNE OPENER !!

Toets: Gebruiksaanwijzing !!

  • Wordt standaard geleverd met 1 muurzender voor (BINNEN) en 2 Micro-handzenders voor aan de sleutelbos  plus een codeerschakelaar voor buiten de garage type: FA62

 Meerdere handzenders zijn apart bij te bestellen !!

GARAGE-OPENER ROLLOPORT SX5

4500 90 71
Gewicht: kg
!

Deze Rolloport SX5 Volautomatische Garagedeur-opener is een Universele opener met een Trekkracht van maar liefst  900 Nm.

Deze krachtpatser is prakties op elke normale Universele Stalen of Houten garagedeur of Rolpoort toe te passen tot een Trekgewicht van 90 KG. met een maximale breedte van 290 CM. en een maximale hoogte van 270 CM.

Flexible montage mogelijkheid door 90 graden draaibare aandrijfgaffel !!

Fluisterzachte Hoogwaardige Kunstof Tandriem-aandrijving met perfecte krachtoverdracht in Soft-Start/Soft-Stop

Extreem Snelle Openbeweging tot maar liefst 19 CM. per Seconde !!

Eenvoudige inbedrijfsname door  Electronische eindschakelaar en Volautomatische kracht-instelling !!   Toets: Technische gegevens !!

Automatische sleepfunktie met Instelbare Openstand-tijd en beveiligt met Hindernis erkenning door onder de deur liggende of staande opstakels waardoor deur bij aanraking Direct in Opstand gaat !!

Tijd instelbare LED verlichting !!

Deur te bedienen bij Stroom-uitval !!                                                                                                

Energie-besparende Stand-by gebruik ( 1 Watt )

Aansluiting met stekker direct op stopcontact van 220/230 Volt.

Afstandbediening: met Rolling Code !!

3 JAAR GARANTIE !!

OP DEZE GEWELDIGE MACHINE !!

Toets: Gebruiksaanwijzing !!

Deze Rolloport SX5  wordt  Comleet geleverd  samen verpakt  met 2 stuks Micro-handzenders voor aan de Sleutelbos plus 1 Draadloze schakelaar voor op de muur in de Garage en  1 Klavierschakelaar voor buiten de Garage met een geheime-code Instelling !!  Die alleen door U als eigenaar geopend kan worden.

Mini Handzender Rolloport S2 en Sx5

8000 00 00
Gewicht: kg
!
Rademacher Mini Handzender voor aan de sleutelbos 433 Mh. zoor het openen en sluiten van Rolloport Garagedeur-openers.

Binnen Muurzender S2 en SX5

8000 00 01
Gewicht: kg
!
Rademacher Binnen-zender voor op de muur 433 Mh. voor het openen en sluiten van Rolloport Garagedeur-openers.

Buiten Codeer-schakelaar S2 en SX5

8000 00 02
Gewicht: kg
!
Rademacher Codeer-schakelaar draadloos voor Buiten op de muur  433 Mh. voor het openen en sluiten met door u ingebrachte geheime code van Rolloport Garagedeur-openers.

super GP Alkaline Batterij 12 Volt

super-gp-alkaline-batterij-12volt
!

super GP Alkaline Batterij  12 Volt  27A  Lengte 28 MM.

Toepassing in Mini-handzenders voor Rademacher  Garage-deuropener type: S2  voor  lege of defecte batterijen !!

Plaatsen van Garagedeur-opener Rademacher

plaatsing-kosten
!
Toe te passen uitsluitend op naar buiten zwaaiende staalen kanteldeur of half naar buiten zwaaiende staalen kantedeur of normale standaard Aluminium sectionaaldeur !! ( Geen Houten Kanteldeuren )

Het Standaard Plaatsen van 1 stuks Electrische  Rademacher  Garagedeur-opener type S2 - en  de SX5   of  Electrische Garagedeur-opener type: Dexxo-Pro

Bij plaatsing Dient een Stroom-Netleiding van 220 Volt en een Normaal Vlak of betimmerd Plafond aanwezig te zijn !!             Plaatsen gaat op afspraak met de koper !! Binnen 3 weken.

Mochten bij het plaatsen verhoogde beugels  of speciale Extra wensen buiten het standaard plaatsen ...    worden deze apart in rekening gebracht, bij een van te voren afgesproken prijs !!

Bij Afwijkende systemen of in een andere Regio plaatsen worden altijd schriftelijke afspraken gemaakt per Fax: 040 2046411  of per Mail:  info@werff-zonwering.nl   Telefonische of Mondelinge afspraken worden NIET in behandeling genomen !!

Deze Garagedeur-motoren worden uitsluitend geplaatst in de Regio Eindhoven en Zuid-Oost Brabant en in de Belgische grensstreek onder Valkenswaard !!