rollo-home-system-pilot-systemkopie
ROLLO HOME CONTROL Huis met IQ

Rademacher  Home Control Centrale IQ maakt het nu mogelijk om met enkele ingrepen uw hele Huis volledig te automatiseren via inteligente en draadloze besturingen of zelfs via uw vacantiebestemmingen waar ook ter wereld met uw Smartphone of Laptop of Tablet alle Electronische Componenten in uw woning op afstand te activeren en te bedienen zoals bv. uw Rolluiken  Zonneschermen  Screens  Verlichtingen  Verwarming  Camara's en zelfs Deursloten en ga zo maar door !!

Verder hieronder worden Besturingen en Schakelingen aangeboden die bij dit systeem van toepassing kunnen zijn.

!

Rollo Home Home Pilot Systeem

3400 08 19
Gewicht: kg
!

Rademacher  HomePilot  de Centrale Sturing via Internet voor de Mobiele sturing van uw hele huis Heel gemakkelijk aansluiten via de reeds beschikbare Netwerken zoals LAN, WLAN en Internet. Het bidirectioneel RF Systeem DuoFern zorgt hierbij voor probleemloze comunicatie. met lage providerkosten plus gratis Software Support met gratis App voor Iphone,Ipad & Android toestellen die direct opzegbaar zijn en met de Hoogste zekerheid dankzij een versleutelde Data-overdraging. Via de Router en de DuoFern USB stick wordt de HomePilot-Box ingeplugt en zodra de HomePilot aan het 220/230V netwerkverbonden is, is het systeem gebruiksklaar !!

Toets: Technische Gegevens

Toets:  Plan

 

RolloHomeControl Handcentrale

3481 00 60
Gewicht: kg
!

Rademacher DuoFern  Centrale Handzender die toe te passen op alle DuoFern-producten

 

 

Toets:  Technische Gegevens

Toets:  Plan

RolloHomeControl Weer-sensor

3200 00 64
Gewicht: kg
!

Rademacher DuoFerm  Weer/Sensor  voor Sturing van de huistechniek door weer-data. voor het meten van Zonlicht  Wind  Regen en Temperatuur !! alleen met RTS

 

Toets: Techhnische Gegevens

Toets:  Plan

 

RolloHomeControl Stekkerdoos Aktor

3500 00 64
Gewicht: kg
!

Rademacher DuoFern RTS Stekkerdoos-module die toe te passen is voor alle DuoFern besturingen en elk gewenst apparaat hiermee te schakelen is.

 

 

Toets:  Technische Gegevens.

Toets:  Plan

RolloHomeContrl Zonnesensor

3200 00 59
!

Rademacher DuoFern  RTS Sensor voor  besturing Zonlichtbescherming. De energieverzorging gaat via ingebouwde zonnecel en ingebouwde accu. Deze sensors zijn heel geschikt voor toepassing bij electrische Rolluiken en zijn voorzien van een zuignap voor hechting op het venster.

 

 

Toets: Technische Gegevens.

RolloHomeControl Universel Dim-aktor

3500 04 62
Gewicht: kg
!

 Rademacher DuoFern Universele Dimaktor UP  Product voordeel: Onzichtbare montage in Universeeldoos: Automatische spanning-erkenning; Bromvrij  2 draden techniek zijn via de HomePilot of door alle DuoFern-zenders bedienbaar.

 

 

Toets:  Technische Gegevens.

Toets:  Plan

RolloHomeContrl Connect-Aktor

3500 08 64
Gewicht: kg
!

Rademacher DuoFern Connect-Aktor  RTS Connector-stekker toe te passen voor Jaloezie'en  Rolluiken en Zonneschermen-motoren. Deze Connector stekkers zijn kompatibel met 3 en 4 polige Hirschmann STAS 3/STAK 3 Stekkersystemen  ( bescherming IP 54. )

 

 

Toets: Technische Gegevens.

RolloHomeControl DuoFern Troll

3650 05 72
Gewicht: kg
!

Rademacher DuoFern  Troll Comfort  Inzetbaar als centrale besturing voor automatische geschakelde aangemelde DuoFern ontvangers. Kleur: Ultra/Wit compleet met raampjes.

Toets:  Technische Gegevens

Toets:  Plan

 

RolloHomeControl DuoFern Troll

3650 05 82
Gewicht: kg
!

Rademacher DuoFern Troll  Comfort  Inzetbaar als centrale besturing voor automatische geschakelde aangemelde DuoFern ontvangers. Kleur: Aluminium compleet met raampjes. 

Toets:  Technische Gegevens

Toets:  Plan

RolloHomeControl Modi

3100 05 12
Gewicht: kg
!

Rademacher  Modi Sturing voor Rolluiken die ingebouwd wordt in een kast waar Bandopwinders voor Rolluiken in passen. Met omvangrijke Automatiserings -funkties.

 

Toets:  Technische Gegevens

Toets:  Inbouw

Toets:  Plan