SCREENS VLAKHANGENDE-ZONWERING

Screens zijn het meest effectief.Ze houden het zonlicht tegen en de warmte buiten.Binnen is het dus altijd aangenaam koel en heerst de schaduw, maar wat  nu het prettigste is .. U hebt toch zicht naar buiten !!

Screens zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins. Een practisch zeer elegante bescherming die de gevel kleur geeft.(uitgevoerd met een handbediening of electrisch.)

Geheel nieuw is natuurlijk de Fixscreen die hier verder naar beneden door de volgende rubriek aan te toetsen en u een goede indruk kan krijgen over dit geweldige artikel. Informeer hierover bij ons: info@werff-zonwering.nl

 

Screens worden met de uiterste zorg en precisie gefabriceerd en getest op veiligheid,duurzaamheid en bedienings gemak.Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van slijtvast en roestvrij materiaal.

De kap en de geleiders zijn leverbaar in geanodiseerd aluminium Alu-Zilver  of Ral 9010 Wit of  Ral 9001 Creme/Wit of Ral 8019 Bruin.De kap is te verkrijgen in 85of 95 mm. afhankelijk van de breedte van het scherm of de hoogte van de doek. (En Wel of Niet Electrisch ) !! Het doek op de screens wordt vervaardigd van stevig Tibelly gepolyvinyliseerd glasvezeldoek    of uitgevoerd met het nieuwe Soltus 92 polyesterdoek.  

Het doek wordt door middel van een pees in een verzwaarde aluminium onderlatprofiel geschoven met aan beide kanten een geleidenok die heel soepel door de speciale zijgeleiders  verticaal naar boven en beneden kan lopen, via door u te kiezen bedieningen die verder besproken gaan worden.

Informeert u eens bij ons voor dit prachtige product. Bel ons: 040 2015489 of Email info@werff-zonwering.nl of loop rustig bij ons binnen..in onze SHOWROOM kunnen wij al deze producten uitvoerig demonstreren .                    http://www.werff-zonwering.nl/pages/route.html

De Screens worden door hun kleine omvang meestal direct op de raamkozijnen geplaatst(in de dag) en moeten boven en beneden precies opgemeten worden tussen de muren van links naar recht met een goede ROLMAAT dan de maten noteren Minus EEN cm. en dan de juiste hoogte opmeten links en rechts van onder tegen de Rollaag tot op de Vensterbank. ook deze maat noteren Minus EEN cm. hoogte !! Dit is dan de Blijvende maat van de Screen !!Noteren !! en dan ter Contro'le nog een keer opnieuw opmeten !! Want... De Meters zijn de Weters !! Hier kan u dan ook bepalen of u de bediening Links of Rechts wil hebben met een bandopwinder of oogwindwerk met Slingerstang (buiten). of met een bandopwinder of een Electrische bediening Links of Rechts naar (binnen) !!