CASSETTE TERRASSCHERM LINEA
Een prachtig type: Cassettescherm,dat door zijn compacte vorm en unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Door de compacte uitvoering van dit fantastische terrasscherm met zijn zeer moderne uitstraling is het goed toeven bij warme zomerse dagen en avonden onder dit scherm boven uw terras.

Dit prachtige compacte scherm,met z'n gedurfde maar toch tijdloze vormgeving,heeft speciale mogelijkheden ,die zowel voor de muur-als plafondbevestiging geschikt zijn.Denk bv. aan montage onder balkons.De maximale breedte van dit scherm is ca 600 c.m..De knikarmen zijn te bestellen met een uitval van 150--200--250 en zelfs 300 c.m. uitval.Door toepassing van hoogwaardige materialen zoals gemoffelde extrusie aluminium profielen en gesmede aluminium armdelen plus toepassing van roestvrij-stalen bouten en onderdelen,is dit scherm een voorbeeld van absolute techniche duurzaamheid.

Vanzelfsprekend is ook het zonweringsdoek van Polyacrilvezels gewicht per m2 ca 300 gram te verkrijgen naar uw keuze in honderden uni-en/of gestreepte  kleuren of dessins,dit doek ook rot en schimmelwerend vuil en waterafstotend is en wordt gefabriceerd door de bekenste doekfabrikanten van heel Europa. (dus.. enorme doekkeuze:)  Toets voor doekkleur op bovenstaande Logo's

 

 

 

Het compacte aluminium scherm is volledig cassette en en rondom gesloten bij ingerolde stand, te verkrijgen in geanodiseerd aluminium (zilver kleurig) of in Ralkleur 9010 (wit) of Ral 9001 (creme wit) maar ook te bestellen in de Ralkleur naar uw keuze:

Standaard worden deze schermen bedient met een oogwindwerk met losse slingerstang,maar dit perfecte zonnescherm verdient op ons advies, een electrische bediening die dan ook weer verder uitgebreid kan worden met een zon/windautomaat of met daarbij de mogelijkheden van afstandbediening,waarbij u binnen of van het terras uw zonnescherm in div:standen kan zetten.