GRENENHOUTEN MARKIEZEN

Grenenhouten markiezen zijn vervaardigd van geselecteerd Noors grenenhout en worden duurzaam veredeld door impregnatie van het hout om daarnaar in framevorming  in de gronverf gezet worden om daarnaar met een dikke laklaag afgewerkt te worden in de kleur Ral 9001 standaard:(of in de kleur naar uw keuze)Maar de markiezen zijn ook te verkrijgen in hart hout zowel voor het frame,maar ook voor de boven en zij afdekkappen.

De standaard bediening:is een optrekkoord met kikker buiten ,maar kan eventueel ook binnen bediend worden maar dat wordt door ons plaatselijk bekeken bij inmeten.Ook is natuurlijk electrische bediening mogelijk,vraag naar de mogelijkheden.

De als oudste bekend staande zonnewering, de grenenhoute markies,geniet een steeds groter wordende populariteit. De hang naar nostagie heeft hiertoe ongetwijfeld toe bijgedragen.Steeds meer komt ook in deze branche het modebeeld tot uitdrukking.Niet alleen in de dessins,welke worden aangepast aan het interieur en de tuinmeubelen,maar ook in het model. De grenenhouten markiezen biedt u een uitstekende mogelijkheid voor een persoonlijke inbreng in uitvoering en kleur,en mede door de uitgebreide collectie stoffen waar uitgekozen kan worden bv: Tibelly  of Dickson.  Ook voor reclame doeleinden is een grenenhouten markies bij uitstek geschikt.Door middel van belettering ziet men reeds op grote afstand welk bedrijf of winkel zich achter uw etalageraam bevindt.Kwalitatief en prijstechnisch staat de grenenhouten markies aan de tot van de buitenzonweringen.

Vraag bij ons naar de diverse mogelijkheden kleuren en levertijd en ... prijs, omdat we het hierover ook wel eens worden.

Info: Tel: 040-2015489 Fax:040-2046411 of Emal ons:  info@werff-zonwering.nl  of loop eens onze showroom binnen,van Linschotenstraat 2 te Valkenswaard. (Voor route info:ga naar www.werff-zonwering.nl  link op de homepagina naar rubriek informatie en klik de route aan,die u de weg naar ons toe wijst !!