ROLLOTRON BAND-OPWINDER OPBOUW
Rademacher Rollotron Electrische Bandopwinders:(opbouw)

Rademacher Rollotron Electrische Bandopwinders zijn in verschillende type en prijzen te verkrijgen voor inbouw en opbouw  in volautomatische en halfautomatische bediening voorzien  van sensoren voor licht en donker  en voor het laten functoneren van afstandbedieningen kortom een product wat aan de grootste verwachtingen voldoet.

Kijk verder in deze afdeling naar dit perfect werkende instrument.

Toets Hier: voor Technische gegevens !!

Toets Hier voor: Montagevoorschrift !!  Standard

Toets Hier voor: Montagevoorschrift !!   Comford

 

!

Rollotron bandwinder Standard 9510

1323 30 19
Gewicht: kg
!
Rademacher Rollotron electrische halfautomatische bandopwinder  type: 9510 Standard   Koppel: 8 Nm. Trekkracht ca. 20 kg.geschikt voor 23 mm Nylon optrekband.  Toets: Afmetingen

Deze Rollotron electrische bandopwinder is verpakt in doos met een uitgebreide motage en gebruiks-voorschrift en dit product heeft een trekkracht van  ca 20 kg voor het optrekken van een aluminium rolluik van ca 3 vierkante meter en is alleen te gebruiken voor 23 mm Nylon optrekband .bandopname van 400 cm een banddikte van 1,3 mm  en bij een bandopname van 500 cm 1mm banddikte gebruiken.  Ook te gebruiken (binnen) voor zonneschermen of screens

Deze Rademacher rollotron electrische bandopwinder is zeer geschikt voor oudere mensen met spier of reumatische klachten ter vervanging van de bestaande mechanische bandopwinder met de mogelijkheid om deze electrische bandopwinder automatisch op en dicht te laten lopen via een bij te leveren  licht/donker- sensor die via een plugstekker onder in bandwinder ingedrukt kan worden een via een kabeldraadje op een vacuum raamsensor is aangebracht art. VK 3710

 

Rollotron Bandopwinder Standard 9550

1315 30 19
Gewicht: kg
!
Rademacher Rollotron electrische  bandopwinder type: 9550 Standard. Koppel 8 Nm. Trekkracht ca. 20 kg. geschikt voor 15 mm Nylon optrekband .   Toets: Afmetingen

Deze Rademacher Rollotron electrische bandopwinder is wel het type dat hier het meest gebruikt wordt en wel om dat deze voor 15 mm Nylon optrekband geschikt is ,waarmee u rolluiken en zonneschermen en screens (binnen) en andere producten die omhoog of omlaag moeten heel gemakkelijk te bedienen zijn , de prijs niet zo hoog is en ook voorzien kunnen worden van een licht/donker-sensor,wat het voor oudere mensen met spier en/of reumatische klachten een heel stuk gemak opleverd.(dus het overdenken waard).

 

Deze Rollotron bandopwinder is verpakt in een doos samen met een uitgebreid bedienings en montage voorschrift.   Bij te leveren sensor artnr. VK 3710

Voor meer informatie:  info@werff-zonwering.nl

Licht en donker sensor

7000 00 10-11-12-13-14
Gewicht: kg
!

Rademacher Zon en donker sensor voor toepassing bij Rolluiken 

Deze Rademacher sensor is van het type dat met vacuum  de zonnecel op elk gewenste deel op de binnenkant van uw raam kan worden geplakt, maar... de beste plaats is de onderkant van het glas waar in iedergeval zeker de zon op moet schijnen daar anders de sensor niet werkt.

Deze Sensor is voorzien van een draadkabeltje van 0,75 cm 150 cm. 300 cm.  500 cm.  1000 cm. met aan het andere einde een plugstekker die in alle Opbouw  en Inbouw Rollotron Bandopwinders te gebruiken is en aan de onderkant van de bandwinder ingeplugt  kan worden voor contact.

Deze Sensor moet apart bijbesteld worden ,omdat dit artikel niet in de standaard verpakking zit en wij bevelen dit ook aan,voor de Oudere types  9500- 9510-  9540 en  9550 Rollotrons

Rollotron Comfort 9500

1523 30 19
Gewicht: kg
!

Rademacher Rollotron "Confort"Electrische bandopwinder type: 9500   220 V 50 Hz.  Koppel: 8 Nm.  Trekkracht ca 20 kg.geschikt voor 23mm Nylon optrekband.   Toets:  afmetingen

Deze Rollotron Electrische opbouw-bandwinder is geschikt voor 23mm band ,met bandopname van 400 cm 1,3mm dik en heeft een trekkracht van ca 20 kg voor rolluikpantzer aluminium van ca 3 vierkante meter en is heel gemakkelijk te vervangen  door een bestaande mechanische bandopwinder te verwijderen en op de zelfde plaats deze electrische bandwinder te plaatsen,maar het enigste waar u voor moet zorgen,dat er een stopcontact in de buurd zit met 220 volt.

Deze Rollotron zijn zeer geschikt voor bv. oudere mensen die spierklachten hebben of reumatische aandoeningen en voor deze mensen dit toch wel de oplossing is om zelf het rolluik of screen of zonnescherm te openen en te sluiten.

Voor meer info:  info@werff-zonwering.nl

 

Rollotron Comfort 9540

1515 30 19
Gewicht: kg
!
Rademacher Rollotron "Confort" Electrische bandopwinder met tijdklok type: 9540   220V 50 Hz. Koppel: 8 Nm.  Trekkracht ca. 20 kg. geschikt voor 15 mm  Nylon optrekband.  Toets: afmetingen

Deze Rollotron electrische bandopwinder is van het type opbouw heeft een trekkracht van ca 20 kg voor een aluminium rolluikpantzer van ca 3 vierkante meter en alleen geschikt voor 15 mm Nylon optrekbandbreedte en een opname van ca 4 meter voor band 1,3 mm dikte en 5 meter bij een banddikte van 1 mm.  Deze bandwinders zijn uiters geschikt voor de wat oudere mensen die minder spierkracht hebben of een reumatiche aandoening aan de handen ,die een gewone mechanische bandwinder prak'tisch niet meer kunnen bedienen en dit dan een enorme uitkomst biedt.

Deze Rollotron Bandopwinders zijn verpakt in een doos en voorzien van een zeer uitgebreid montage en bedienings-voorschrift.

 

Handzender Infrarood 9490

7000 00 76
Gewicht: kg
!

Rademacher Handzender 5 kanaals type: 9490  Infrarood voor toepassing aansturen van de Rollotron Comfort type: 9500 en de 9540.

Dit is natuurlijk idiaal om van uit de luie stoel of van het ziekbed de Rollotrons Comfort type: 9500 en 9540 van afstand kunt bedienen

Rademacher aansluitkabel van 3 meter

7000 00 20
Gewicht: kg
!

Rademacher aansluitkabel  voor opbouw Rollotron ( Lengte 3 meter)

Rademacher aansluitkabel 5 meter.

7000 00 21
Gewicht: kg
!
Rademacher  aansluitkabel voor opbouw Rollotron  (Lengte 5 meter )

Combi-duplex stekker (wit)

7000 00 16
Gewicht: kg
!

Rademacher Combi-duplex-stekker (wit)  type: 3742

Rademacher Combi-duplex-stekkers worden gebruikt om platte stekkers die bv. aan de Rollotron electrische band-opwikkelaars zitten onder in de combi-stekker te steken waarna de combi-stekker in het stopcontact wordt gestoken en u zo aan de voorkant toch het stopcontact voor andere doeleinden kan gebruiken.

Als u een opbouw Rollotron besteld zouden wij u advieseren om gelijk zo'n Combi-duplex stekker er apart bij te bestellen.

Rademacher Doorvoer-rolletje 15 mm 3595

3595
Gewicht: kg
!
Rademacher Doorvoer-rolletje met naaldlagers 15 mm typenr.  3595

Dit doorvoer-rolletje wordt aanbevolen als u van plan bent om een electrische Rollotron bandopwinder te bestellen met een bandbreedte van 15 mm,daar deze zeer licht loopt in verband met de ingebrachte naaldlagers. advies: (oude eraf halen en deze er op schroeven.

Dit artikel moet altijd apart bijbesteld worden,want dit zit niet in de standaard verpakking.

Voor het Rademacher Doorvoer-rolletje voor bandbreedte van 23mm zijn apart bestel-gegevens ingebracht.

Rademacher Doorvoer-rolletje 23mm

3590
Gewicht: kg
!
Rademacher Doorvoer-rolletje voor band 23mm met naaldlagers type:  3590

Dit Doorvoer-rolletje is geschikt voor het doorvoeren van 23 mm Nylon optrekband en is uitgevoerd met naaldlagers zodat dit bij het optrekken van uw rolluik of zonnescherm  een stuk lichter loopt.

Wij kunnen u aanbevelen om bij de aanschaf van een Rollotron electrische bandopwinder dit doorvoer-rolletje er apart bij te bestellen,want dit zit niet in de standaard verpakking.

NB. altijd goed kijken voor het bestellen van een 15 of een 23 mm banddoorvoer!!!

Rollo Home Contrl Huis met IQ

!

Rademacher maakt het nu mogelijk om met enkele ingrepen uw hele Huis volledig te automatiseren via inteligente en draadloze besturingen of zelfs via uw vacantiebestemmingen waar ook ter wereld met uw Smartphone of Laptop of Tablet alle Electronische Componenten in uw woonhuis op afstand te activeren en te bedienen zoals bv. uw Rolluiken  Zonneschermen  Screens  Verlichingen  Verwarming  Camera's en zelfs Deursloten en ga maar door !!

Verder hieronder worden Besturingen en Schakelingen aangeboden die bij dit systeem van toepassing kunnen zijn.