Geconfectioneerde doeken effe of streep

Swela
WERFF Doek-confectie
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Losse nieuwe geconfectioneerde zonnescherm-doeken te bestellen in de doekmerken Dickson  en  Tibelly volgens  bovenstaande omschrijving ter vervanging van uw oude zonnescherm doek.  (lees aandachtig de instructies die hierboven en hieronder omschreven staan,dan kan er bij bestelling prakties niets mis gaan.

Dus de prijs is altijd per m2  door de totaal oppervlakte van het oude doek op te meten Breedte x  Hoogte = ... m2 ; dan in het  cijfervakje de 1 weg poetsen om vervolgens het totaal m2 cijfer in vullen  en achter het  meter cijfer een Comma gebruiken !!

In het lege veld.. onder de door u in te vullen naam en adres etc. in te vullen , de juiste breedte en hoogte maten in typen met het kleurnr; erbij  a.u.b. wat u bij swela voor keuze hebt gemaakt:  www.tibelly.nl  Ook een optie voor bij te bestellen losse Volant's (in rechte of geschulpte uitvoering ca 22 cm hoogte) die apart via een volgende bestelpagina omschreven wordt en de totaalbreedte het zelfde moet zijn als de nieuwe te bestellen doek met het kleurnr; erbij.

Dus  pas op.. alleen een uitschuifbare rolmaat gebruiken of een goede duimstok ( Dus zeker geen huishoudmeet-lint gebruiken, omdat de maatvoering hiervan onbetrouwbaar is.)

Prijzen zijn exclusief Verzendkosten.               

 

!