Balkondoek in acril--doek effe of gestreept Hoog tot 90 cm.

Swela
Balkondoek acril in effe of gestreept
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Balkondoeken worden precies op maat geconfectioneerd en afgewerkt in de zomen bovenkant en onderkant voorzien van messing zeilringen  die ca 25 cm uit elkaar ingebracht worden en aan de zijkanten in het midden 1 zeilring. (Bijgeleverd wordt een Wit Nylon  koord voor het inrijgen  en vastzetten van deze doeken aan uw balkon.

Deze doeken zijn in twee standaard-hoogte  tot 77 cm.   of minder !!  En tot 90 cm hoogte of minder  te bestellen u moet dan meten tussen de horizontale bovenbuis en de horizontale onderbuis van uw balkon en de totale hekbreedte opmeten... dus de zijkanten en de voorkant van het hek zodat u de prijs per meter  in het cijfervakje in moet voeren :  BV. u meet een doekbreedte van 487 cm.  en poets dan het cijfer 1 weg uit het cijferkadertje rechtsboven en voer dan Niet 487 in maar  4,87 Bij cijfers invoeren altijd na eerste cijfer een komma gebruiken !! Wordt dan 4,87 x 73- Euro is  355,51 Euro.

Balkondoeken worden alleen met ronde zeilringen uitgevoerd !! Deze Balkondoeken zijn van absolute TOP-kwaliteit !!

Balkondoeken met de Breedte-maten  de Hoogte- maten en het Kleurnummer invoeren: toets op :  www.tibelly.nl  en maak uw keuze !!

Levertijd: ca 20 werkdagen na bestelling !!

Deze doeken moeten bij bestelling vooruit worden betaald !!

 

PS. altijd meten met een rolmaat of goede duimstok!!          

 

!