Touniquetringen ingebracht in zoom van doek.

van den Boon
Touniquetringen in zoom.
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Tourniquet-ringen kunt u ook in laten brengen in de zomen van een geconfectioneerde doek door bv. om de 100 cm. of om de 50 cm. in de zomen van het doek in kan laten brengen. Los wordt er bij elke ring een tourniquet bijgeleverd die u dan op een bepaalde plaats vast kan schroeven, de ring van doek hierover te plaatsen en met een draaibeweging deze op slot te zetten !! Dit wordt veel toegepast voor Raamdoeken aan de buiten kant van de raam of de buitenkant over het glas van buitendeuren die dan tijden de Zomerperiode blijven zitten maar in de Winterdagen makkelijk opgeborgen kunnen worden.

Zo ziet u, dat u zich toch voor een Redelijke prijs tegen het felle zonlicht en warmte kan beschermen.  Deze doeksoorten zijn Rot en Schimmelwerend en Vuilafstotend.

Een voorbeeld: uw achterdeur is ca 90 cm. breedt en 210 cm. hoog. Het glas wat erin zit is 68 cm. breedt en 120 cm. hoog.  u meet er een Soltis 92 doek van ca 78 cm. bij 130 cm. overheen laat er in de lange zijkant aan beide kanten 3 Tourniquets in plaatsen en schoef het draaigedeelte op de deur aan de buitenkant. en klaar is Kees.

De kosten !! voor het Soltisdoek € 53-  de 6 Tourniquets a € 7-  =  € 42-  en de Verzend en adminstatiekosten € 10-  alles inclusief btw.   Totaal € 105-   En u heeft goed zicht naar buiten en geen last van de warmte en gluurders (Binnen) !!

!