Raamdoeken van Soltis-92 en Glasvezeldoek van 100x100 cm..

Swela of Soltis 92
raamdoeken-Soltis-92-Glasvezeldoek
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Raamdoeken Geconfectioneerd van Soltis-92 of Tibelly-Screendoek van glasvezel worden  op maat geleverd volgens door u op gegeven maten van raamkozijnen en ramen in buitendeuren die u aan de buitenkant er op kan monteren met Tourniquet-bevestiging die meestal tijdens de hete Zomerdagen voor belangrijke verkoeling in het huis in het huis zorgen en u de doorkijk van binnenuit naar buiten niet verliest.

Als u de raamkozijnen exact opmeet van muur tot muur van links naar rechts en van de rollaag boven tot aan de vensterbank beneden en van deze maten een cm in de breedte en de hoogte er af haald hebt u de juiste maten van het raamdoek !!

Bij buitendeuren met glas meet u de breedte en de hoogte van het glas op en tel daar in de breedte en hoogte 12 cm. bij dan hebt u de juiste maat voor de deur-raamdoek die u ook weer met Tourniquets aan de buitenkant van de deur er op kan schroeven en de doek dan gemakelijk erop of eraf kan halen door de Tourniquets een halve slag te draaien zodat ze van het slot af zijn !!

Gebruik bij het meten altijd een goede Rolmaat of een Duimstok en schrijf de maten goed op minus de 1 cm. voor de raamkozijnen en plus 12 cm voor de ramen in de buitendeuren !!  Meet nooit op met een huishoud-lint, want deze wijken praktisch allemaal af !!

Voor de minimale maat wordt altijd 1 m2 in rekening gebracht !! Dus een raamdoek van 80 cm. breedt en 70 cm. hoog  kost ook € 84- en met op de hoeken 4 Tourniquets ingebracht  a  € 7- is dit totaal : € 108- inclusief btw.

Alle tussenliggende maten voor de zelfde prijs !!

 Levertijd: ca 20 werkdagen na bestelling .

Bij bestelling van meerdere raamdoeken worden maar een keer verzendkosten berekend.

 

Voor Kleurkeuze:  zie Hieronder !!

!