SOMFY DEXXO PRO GARAGE-DEURMOTOR

Somfy  Dexxo Pro  Electrische garagedeur-openers  met vele toe te passen componenten om uw garagedeuren  en eventuele buitenverlichtingen volautomatisch te besturen.

                                                                                                                                               

Somfy is de absolute marktleider  en producent van electronisch gestuurde componenten voor de Zonwering en Rolluiken-industrie:  Maar zijn ook producent van electrisch bediende garagedeur-openers en electrisch bediende Raam en Poort en/of Hek-openers.

Kijkt u eens rond op deze afdeling met een zeer uitgebreid aanbod van artikelen en mogelijkheden.

!

Somfy Dexxo Pro 800

121621
Gewicht: kg
!

Somfy Dexxo Pro electrische garagedeur-opener type: 800 :Trekkracht 80 kg. Bij deze motoren zijn 2 verschillende railen bij te bestellen nl. een  Riemrail van 290 cm.Artnr. 9013815 voor een Maximale deurhoogte van 255 cm. voor een deurgewicht van Maximaal 10 kg m2 met een Maximum van 9 m2. en een of een Kettingrail Artnr.9013819 van 290 cm. Voor een deurhoogte van 255 cm. en een gewicht tot 14 kg. per m2 met een opvlakte van Maxmaal 7,5 m2 

 

Deze  Dexxo  garagedeur opener is geschikt voor kleinere  normale half naar buiten zwaaiende kanteldeuren met aan beide zijde voorzien van trekveren, of sectionaal garagedeuren , heeft een trekkracht van ca 80 kg (Maximale deurmaat  255 cm. hoog en 250 cm. breed)en is verpakt in doos met 2 standaard-handzenders en montagebevestigings-pakket met een uitgebreid montagevoorschrift. 

Kijk in deze afdeling voor alle accessoires die bij deze motor toegepast kunnen worden.

Deze Motoren moeten bij bestelling afgehaald worden in Valkenswaard !!

Toets Montage:  HANDLEIDING:

 

 

Deze motoren zijn  Niet te gebruiken voor zware houten kanteldeuren met Contra-gewichten !!

Somfy Dexxo Riem-rail 290 cm.

9013815
Gewicht: kg
!
Somfy Dexxo Pro  Riemrail  van 290 cm. Toe te passen op motorkop: Dexxo Pro 800  voor de lichtere Garage-kanteldeuren of Sectionaal-deuren tot een hoogte van 255 cm. en gewicht ca 80 kg.

Somfy Dexxo Riem-rail 350 cm.

9013817
Gewicht: kg
!
Somfy Dexxo Pro  Riemrail van 350 cm. Toe te passen op motorkop: Dexxo Pro 800  voor de lichtere Garage-kanteldeuren of Sectionaal-deuren tot een hoogte van 300 cm.

Somfy Dexxo Pro 1000

121622
Gewicht: kg
!

Somfy  electrische garagedeur-opener type: Dexxo Pro 1000  met een trekkracht van ca. 100 kg.  Toe te passen voor een deurhoogte tot 300 cm. en maximale breedte tot 300 cm. met een gewicht van 10 kg per m2.  Of een Sectionaaldeur tot 300 cm. hoog en een breedte tot 340 cm.  met een gewicht van ca 10 kg. per m2. met een totaal gewicht tot ca 100 kg.`Bij te bestellen Ketting-rail tot een hoogte van 255 cm. Artnr. 9013819 of tot een hoogte tot 300 cm. Artnr. 9013820

Deze garagedeur-openers kunnen op elke bestaade half naar buiten zwaaiende kanteldeur,die voorzien zijn van trekveren aan beide zijde,  of sectionaaldeur toegepast worden maar door zijn grotere trekkracht van  ca. 100 kg kan deze motor op de grotere deuren worden geinstaleerd en zijn verpakt inclusief  2 standaard handzenders en een uitgebreid montagevoorschrift.

Voor meerdere handzenders en schakelaars of accessoires voor deze motoren zie verder in deze afdeling !!

Deze Motoren moeten bij bestelling afgehaald worden in Valkenswaard !!

 

                                                                                                                            

Deze Motoren zijn  Niet te gebruiken voor zware houten kanteldeuren met Contra-gewichten !!

 

Somfy Dexxo Ketting-rail 290 cm.

9013819
Gewicht: kg
!
Somfy Dexxo Pro  Kettingrail van 290 cm. toe te passen op Motorkop: type: Dexxo 800 en 1000 voor de wat zwaardere Garage-kanteldeuren of Sectionaal-deuren tot 255 cm, hoogte. en een gewicht tot 100 kg.

Somfy Dexxo Ketting-rail 350 cm.

9013820
Gewicht: kg
!
Somfy Dexxo Pro  Kettingrail van 350 cm. Toe te passen op Motorkop: type: Dexxo Pro 1000  voor de wat zwaardere Garage-kanteldeuren of Sectionaaldeuren tot een hoogte van 300 cm. en een totaalgewicht tot ca 100 kg.

Somfy Handzender Keytis 2

1841026
Gewicht: kg
!
Somfy Handzender (standaard) type: Keytis 2  RTS  voor  het openen en sluiten van  Dexxo Pro- garage-deuropeners

Somfy Handzender 2 kanaals (standaard) welke bij alle Dexxo Pro  garagedeur-openers is toe te passen voor op het dasboard van uw auto of in de meterkast of door zijn geringe gewicht en omvang makkelijk om bij u te dragen.

Deze handzenders zijn 2 kanaals en kunnen ook voor andere doeleinden gebruikt worden zoals een tweede garagedeur of een electrische poort of voor het licht aan of uit te schakelen .    

Somfy Handzender Keytis 4

1841025
Gewicht: kg
!

Somfy Handzender type: Keytis 4 RTS  Toe te passen op Dexxo Pro garagedeur-openers.

Deze handzenders zijn ook geschikt voor  op afstand bedienen van Axovia Hekopeners en voor het schakelen van  omgevings of tuinverlichting. 

Somfy Handzender Keygo RTS

1841064
Gewicht: kg
!

Somfy handzender type: Keygo RTS   Toe te passen op de Dexxo Pro-garagedeur-opener, is voorzien van een sterke metalen ring, ideaal voor aan de sleutelbos.

Deze handzenders zijn ook geschikt voor het op afstand bedienen van Axovia hekopeners en het schakelen van verlichting.

Somfy Code-paneel RTS

1841030
Gewicht: kg
!

Somfy draadloos Code-paneel RTS  Voor het openen en sluiten van garagedeuren of  hekken  door het inbrengen  van uw eigen geheimcode  zodat anderen deze niet kunnen openen of sluiten !! ( aanbrengen op kozijn of muur nabij garage)

Somfy Keypad Klavierslot RTS Roestvast Staal

Gewicht: kg
!

Somfy Keypad Klavier of Codeslot RTS ( Draadloos ) wat in de meeste gevallen toegepast wordt bij Garagedeuren Rolpoorten-maar ook gewone buitendeuren die afgesloten dienen te worden en die alleen door een ingebrachte persoonlijke Code geopend kunnen worden.

Deze sloten zijn uitgevoerd in Roestvast-staal en zijn beveiligt tegen inbraak en vandalisme !!

Somfy Muur-schakelaar RTS

1841027
Gewicht: kg
!
Somfy draadloze Muurschakelaar RTS Voor het openen en sluiten van uw Dexxo Pro garagedeur-opener,te plaatsen op muur of kozijn (binnen) uw garage !!

Somfy Dexxo Sleutel-schakelaar

1841028
Gewicht: kg
!

Somfy Sleutelschakelaar voor montage op de buitenmuur die via kabelsnoer op de Dexxo Pro motor wordt aangesloten en zo de garagedeur ook geopend en gesloten kan worden met bijgeleverde cilinderslot-sleutels.

Somfy Foto-cellen

9012763
Gewicht: kg
!
Somfy   Foto-electrische cellen.

Deze electrische cellen worden geplaatst ter extra beveiliging onder op de binnen kant van de garagemuur net achter de deur en blokkeerd meteen de deur als er zich een opstakel binnen 10 meter tussen de fotocel bevind.(indien de garage aan de openbare weg grenst moeten deze geplaast worden) is wettelijk verplicht!!

Ga naar rechts onder voor aansluitgegevens van de Foto-cellen en toets op: (KLIK HIER) !!

 

 

 

Somfy Noodbatterij Pakket

9001001
Gewicht: kg
!
Somfy Noodbatterij voor garagedeur-openers en hekmotoren

Somfy Noodbatterij welke in alle Somfy Dexxo Pro garagedeur-openers ingebracht kunnen worden en zo bij stroomuitval de garagedeur nog zeker 5 tot 10 keer opening- en sluitingscycli, naargelang de kenmerken van uw deur.

Deze noodbatterijen kunnen ook toegepast worden in alle Axovia hekmotoren.

 

 

Somfy Dexxo Antenne

9001002
Gewicht: kg
!

Somfy Dexxo  garagedeur-opener Antenne

Deze garage-deurmotor-Antenne worden toegepast als u bij het aanrijden naar uw garage een beter signaal wil hebben zodat u  op ca 100 meter met de handzender de garage open en dicht kan doen.

Somfy Dexxo Externe ontgrendel-systeem

9012962
Gewicht: kg
!
Somfy Dexxo Pro  eenvoudig ontgrendelsysteem voor bestaande Garage-kanteldeuren om aan de binnenzijde op de deurkruk aan te brengen en te verbinden met de ontkoppeling op de rail van de Garage-deurmotor bij stroomuitval.

Somfy Dexxo Externe Garagedeur-opener met slot

9012961
Gewicht: kg
!
Externe garagedeur-opener voorzien van sleutel voor garagedeuren.  Wordt aangesloten op de noodontgrendeling van de Dexxo Pro Garagedeur-opener.

Deze externe garagedeur-opener wordt toegepast en gemonteerd op de binnenkant van het slot van de bestaande deur dat via een staaldraadje op de geleidingrail van de garagedeur-opener is bevestigt en dat via de sleutel aan de buitenkant (bij stroomuitval) de garagedeur toch te openen is.

 

 

                                                                                                 

Somfy Dexxo Inbraak vergrendeling

2400651
Gewicht: kg
!

Vergrendelingsset voor vloervergrendeling van garagedeuren, tegen betere beveiliging van  inbraak.

Deze vergrendelings-set wordt gebruikt voor de onderkant van  de garagedeur te beveiligen via staaldraadjes met het binnenslot te verbinden en via de sleutel van de garagedeur te ontgrendelen.

 

 

 

Somfy Dexxo Plafond-beugels

9014462
Gewicht: kg
!
Somfy Dexxo Pro   Plafond-montagebeugels zijn verstelbare beugels voor het passend maken voor een plafondhoogte tot 55 cm.
Van deze speciale verstelbare beugels zijn er 4 of 5 van nodig om de Dexxo Pro RTS Garagedeur-opener zwevend te monteren.

Somfy Dexxo Aanpassing voor Draaideuren

2400459
Gewicht: kg
!
Somfy Dexxo Pro Garage-deurmotor type: 1000  Toepassing voor het openen en sluiten van  de wat lichtere dubbel naar buiten scharnierende garage-deuren tot een gezamelijk gewicht tot 80 kg.

Somfy Dexxo Waarschuwingslamp Oranje

9012762
Gewicht: kg
!

Garagedeur-Waarschuwingslamp Oranje

Deze waarschuwingslampen worden gemonteerd als de garagedeur open of dicht gaat als deze dicht op een voetpad of langs de openbare weg staat, (dit is wettelijk verplicht).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaatsen van Garagedeur-opener Rademacher

plaatsing-kosten
!
Toe te passen uitsluitend op naar buiten zwaaiende staalen kanteldeur of half naar buiten zwaaiende staalen kantedeur of normale standaard Aluminium sectionaaldeur !! ( Geen Houten Kanteldeuren )

Het Standaard Plaatsen van 1 stuks Electrische  Rademacher  Garagedeur-opener type S2 - en  de SX5   of  Electrische Garagedeur-opener type: Dexxo-Pro

Bij plaatsing Dient een Stroom-Netleiding van 220 Volt en een Normaal Vlak of betimmerd Plafond aanwezig te zijn !!             Plaatsen gaat op afspraak met de koper !! Binnen 3 weken.

Mochten bij het plaatsen verhoogde beugels  of speciale Extra wensen buiten het standaard plaatsen ...    worden deze apart in rekening gebracht, bij een van te voren afgesproken prijs !!

Bij Afwijkende systemen of in een andere Regio plaatsen worden altijd schriftelijke afspraken gemaakt per Fax: 040 2046411  of per Mail:  info@werff-zonwering.nl   Telefonische of Mondelinge afspraken worden NIET in behandeling genomen !!

Deze Garagedeur-motoren worden uitsluitend geplaatst in de Regio Eindhoven en Zuid-Oost Brabant en in de Belgische grensstreek onder Valkenswaard !!