ROLLHORREN LUXAFLEX VALKENSWAARD

Luxaflex Rolhorren is een product wat heel efficiĆ©nt werkt voor het weren van  bv. Muggen--Vliegen--Wespen-- en andere ongedierte. Deze zijn opgebouwd uit aluminium en uitgevoerd met polyester gaas en zowel binnen als buiten te plaatsen en practies geen onderhoud behoeven. Te bestellen Kleuren Ral 9001-Creme/Wit--Ral 9010 Wit--Ral 8014 Bruin--Tecnisch Zilver geanodiseerd.

Montage-voorschrift           Rolhor meet-instructies:    Ter voorbereiding enkele aanwijzigingen met betrekking tot het meten: Denk aan raamhendels en uitzetijzers.Bestel zo nodig een telescopisch raamuitzetijzer. Bepaal eerst hoe de hor gemonteerd moet worden (binnen of buiten,  in het kozijn (in de dag) of op het kozijn (op de dag) hierop  kan je het kozijn meten. Er zijn 4 verschillende type's Rolhorren volgens onderstaande schetsplaatjes:  type: 1  type: 2  type: 3 en type: 4

Meten in het kozijn:    Meet de breedte geheel bovenaan en geheel onderaan in het kozijn en kijk of het veschil in mm. niet te groot is en schrijf de kleinst gemeten maat op.Meet de hoogte zowel links als rechts en schrijf hier ook de kleinst gemeten maat op en trek dan in de breedte en in de hoogte 1,5 mm. eraf dan heb je de juiste maat van de Rolhor. De minimale inbouwdiepte voor de zijgeleiders is 3 cm.

Meten op het kozijn: meet de breedte op het kozijn zowel boven als beneden (hou rekening met hoeklatjes en meet daar tussen in) zorg voor een minimale overlapping van 3o tot 49 mm. voor plaatsing van zijgeleiders. De opgevenmaat wordt dan buitenkant zijgeleiders buiten kant bovenbak minis 1,5 mm. de juiste breedte van de Rolhor.  Meet de raamhoogte plus minimaal 10 mm. voor voldoende overlap van de bovenbak. van boven naar beneden zowel links als rechts en laat de Rolhor beneden ook 3 cm. minimaal overlappen .(de eventuele valse vensterbank waar de onderlat van de rolhor opvalt bij het sluiten heeft de breedte maat van buitenkant zijgeleiders !!)  GEBRUIK BIJ HET METEN EEN GOEDE ROLMAAT !!  Voor montage instructies toets links boven op tekst: (Montage-voorschrift.) Bij bestelling van een Rolhor vragen wij een aanbetaling van 25 % van de totaal-prijs !!   Bij afhalen in Valkenswaard krijgt u een korting van 10 % van het totaalbedrag !!

PRIJSLIJST  LUXAFLEX PRESTIGE ROLHORREN

!