HORDEUR LUXAFLEX SCHARNIEREND

Hordeur Luxaflex  type:  Scharnierend die opgebouwd is uit aluminium profielen en uitgevoerd met polyester gaas (Grijs) en voor zien van speciale schanieren die zorgen dat de deur bij openstand altijd automatisch weer keurig dichtsluit. Te bestellen in de Kleuren Ral 9001 Creme/Wit--Ral 9010 Wit--Ral 8014 Bruin en in Technisch Zilver uitvoering.

Montage-voorschrift:    Scharnierende Hordeur van Luxaflex: Plaats de scharnier-hordeur bij voorkeur op het kozijn. (op de dag) !!

Plaatsing op het kozijn:   Meet de dagmaat of binnenkader van het kozijn en tel er dan rondom 1,5 cm. bij voor de exacte deurmaat. Houd rekening met de montageruimte voor de scharnieren  aan de linkerkant of aan de rechterkant:( Scharniermaat 2 cm. breedt)  Plaatsing zowel binnen als buiten mogelijk !!  Voor montage van de deur toets hierboven op Montage-voorschrift voor duidelijke informatie ! Gebruik voor het meten een goede ROLMAAT !!          Bij bestelling van een Hordeur vragen wij een aanbetaling van 25 % van de totaal-prijs !!   Bij afhalen in Valkenswaard krijgt u 10 % korting op het totaalbedrag !!  

PRIJSLIJST LUXAFLEX SCHARNIERENDE HORDEUR 

!