HORREN VALKENSWAARD

Inzet-hor  type: Draaikiep-Raam die zijn opgebouwd uit aluminium profielen uitgevoerd met Polyestergaas (Grijs) en voorzien van RVS veerstallen  of Kunststof-klemmetjes voor het vastklikken in het kozijn !! Te bestellen in 9 verschillende Standaard Ral-kleuren. ( Zie Bestelformulier hier beneden )

Plaatsing in het kozijn: zgn. (In De Dag) 

Meet de breedte geheel bovenaan en vervolgen geheel onderaan en schrijf de kleinst gemeten maat zorvuldig op. Meet daarna de hoogte zowel links als rechts en schrijf hiervan ook de kleinst gemeten maat op. Bij het meten in het Kozijn ( In De Dag ) moeten de maten in breedte beneden en boven en ook in de Hoogte Links en Rechts precies gemeten worden met een Goede Rolmaat in MM.  ( Millimeters )om vervolgens de kleinste gemeten maat zowel in de Breedte en in de Hoogte te Noteren op Papier en dit vervolgens nog een keer over te doen om te Controleren of de maten goed opgemeten zijn !! De horren worden uitgevoerd  met een hoek-flensprofiel die zorgt voor een goede afsluitng !!  BEBRUIK EEN GOEDE ROLMAAT !! en Noteer de Gegevens op Papier !! Denk erom .. in MM. "De Meters Zijn De Weters"

Levertijd: Na bestelling  Ca 3 Weken voor Standaard-kleuren en Ca 5 Weken voor Speciale Ral-Kleuren !!

Bij bestelling dient u 50 % van het totaalbedrag vooruit te betalen !!

Inzet-horren worden netjes verpakt in Speciaal Velours Papier

Horren worden Niet opgestuurd en dienen Afgehaald te worden in Valkenswaard !!

Bij afhalen in Valkenswaard krijgt u een korting van 10% van het totaalbedrag !!  Die worden verekend op het Factuur-bedrag .

excl Verzendkosten kg

Inzethor Draai-Kiep Raam

 

 

 

 

 

 

!