ROLLOPORT-OPENERS types: S2 en SX5

De Rolloport S2 en de SX5 zijn hypermoderne garagedeur-openers met geoptimaliseerde energie overdracht  met een opstakel-detectie systeem die zorgen voor een soepel verloop en een hoge betrouwbaarheid.  De S2 en de SX5 voldoen aan de nieuwste veiligheidsnormen en hebben een  grote trekkracht van 700 tot 900  Nm die geschikt zijn voor alle genormaliseerde stalen half naar buiten zwaaiende kanteldeuren en sectionaaldeuren. De geintregeerde Soft start en Soft stop zorgt voor een zeer goede werking en lange levensduur.

De S2 en SX5 openers zijn onderhoudsvrij en snel en eenvoudig te monteren !!

VOOR DEZE PRIJZEN KAN IEDEREEN ZIJN GARAGEDEUR ELECTRISCH  OP  AFSTAND  BEDIENEN !!
excl Verzendkosten kg

ROLLOPORT GARAGE-OPENER S2 N1 of N2

RP-S2-700-N-1 of N2 Rolloport Garagedeur-opener met een trekkracht van 700 Nm. Geschikt voor half naar buiten zwaaiende stalen kanteldeuren en sectionaaldeuren met een breedte tot 250 CM. en een hoogte tot 270 CM. met een gewicht tot 70 kg.

Er zijn 2 types:  type: N-1 voor een deurhoogte van 210 CM. en type N-2 voor een deurhoogte van 270 CM. Kies voor type wat u nodig heeft !!      Toets: Technische gegevens !!

Als de Garagedeur geopend wordt gaat de lamp op de motor automatisch aan en valt naar ca 4 min: weer uit !!  Bij het vergeten te sluiten van de garagedeur,gaat er na ca 10 minuten een Alarm af !!  Ook heeft de garagedeur Detectie-beveiliging als er bij het omlaag gaan opstakels of kinderen onder de deur staan en deze bij de minste aanraking onmiddelijk weer omhoog gaat !!  Kortom: EEN HYPER-MODERNE OPENER !!

Toets: Gebruiksaanwijzing !!

excl Verzendkosten kg

GARAGE-OPENER ROLLOPORT SX5

Deze Rolloport SX5 Volautomatische Garagedeur-opener is een Universele opener met een Trekkracht van maar liefst  900 Nm.

Deze krachtpatser is prakties op elke normale Universele Stalen of Houten garagedeur of Rolpoort toe te passen tot een Trekgewicht van 90 KG. met een maximale breedte van 290 CM. en een maximale hoogte van 270 CM.

Flexible montage mogelijkheid door 90 graden draaibare aandrijfgaffel !!

Fluisterzachte Hoogwaardige Kunstof Tandriem-aandrijving met perfecte krachtoverdracht in Soft-Start/Soft-Stop

Extreem Snelle Openbeweging tot maar liefst 19 CM. per Seconde !!

Eenvoudige inbedrijfsname door  Electronische eindschakelaar en Volautomatische kracht-instelling !!   Toets: Technische gegevens !!

Automatische sleepfunktie met Instelbare Openstand-tijd en beveiligt met Hindernis erkenning door onder de deur liggende of staande opstakels waardoor deur bij aanraking Direct in Opstand gaat !!

Tijd instelbare LED verlichting !!

Deur te bedienen bij Stroom-uitval !!                                                                                                

Energie-besparende Stand-by gebruik ( 1 Watt )

Aansluiting met stekker direct op stopcontact van 220/230 Volt.

Afstandbediening: met Rolling Code !!

3 JAAR GARANTIE !!

OP DEZE GEWELDIGE MACHINE !!

Toets: Gebruiksaanwijzing !!

4500 90 71
Levertijd:5-7 dagen

Mini Handzender Rolloport S2 en Sx5

Rademacher Mini Handzender voor aan de sleutelbos 433 Mh. zoor het openen en sluiten van Rolloport Garagedeur-openers.
8000 00 00
Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Binnen Muurzender S2 en SX5

Rademacher Binnen-zender voor op de muur 433 Mh. voor het openen en sluiten van Rolloport Garagedeur-openers.
8000 00 01
Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Buiten Codeer-schakelaar S2 en SX5

Rademacher Codeer-schakelaar draadloos voor Buiten op de muur  433 Mh. voor het openen en sluiten met door u ingebrachte geheime code van Rolloport Garagedeur-openers.
8000 00 02
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
excl Verzendkosten

super GP Alkaline Batterij 12 Volt

super GP Alkaline Batterij  12 Volt  27A  Lengte 28 MM.

Toepassing in Mini-handzenders voor Rademacher  Garage-deuropener type: S2  voor  lege of defecte batterijen !!

super-gp-alkaline-batterij-12volt
Levertijd:5-7 dagen
Bestel

Plaatsen van Garagedeur-opener Rademacher

Het Standaard Plaatsen van 1 stuks Electrische  Rademacher  Garagedeur-opener type S2 - en  de SX5   of  Electrische Garagedeur-opener type: Dexxo-Pro

Bij plaatsing Dient een Stroom-Netleiding van 220 Volt en een Normaal Vlak of betimmerd Plafond aanwezig te zijn !!             Plaatsen gaat op afspraak met de koper !! Binnen 3 weken.

Mochten bij het plaatsen verhoogde beugels  of speciale Extra wensen buiten het standaard plaatsen ...    worden deze apart in rekening gebracht, bij een van te voren afgesproken prijs !!

Bij Afwijkende systemen of in een andere Regio plaatsen worden altijd schriftelijke afspraken gemaakt per Fax: 040 2046411  of per Mail:  info@werff-zonwering.nl   Telefonische of Mondelinge afspraken worden NIET in behandeling genomen !!

Deze Garagedeur-motoren worden uitsluitend geplaatst in de Regio Eindhoven en Zuid-Oost Brabant en in de Belgische grensstreek onder Valkenswaard !!

plaatsing-kosten
Levertijd:5-7 dagen
Bestel
!