RAAM-HORREN VALKENSWAARD

JAPANSE VOUWKUNST VOOR UW RAMEN !!                                                   

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor,met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust.  Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in Stijl. Samen met de Plisse-hordeur zorgt de Raamplisse Japan voor de eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.

TOETS HIER VOOR:  HORREN-INFO !!

 

De Raamplisse Japan kan van Links naar Rechts en van Rechts naar Links bediend worden en is geschikt voor OP DE DAG montage  en IN DE DAG Montage !!   Bediening van boven naar beneden is niet mogelijk ivm. vuilophoping en uitzakken van het Plisse-gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen en de hor is dus uitneembaar voor schoonmaak-mogelijkheden !!  Deze horren zijn te bestellen in de kleur: Creme/Wit  of in een andere Ralkleur tegen meerprijs naar uw keuze. De Raam-Plisses zijn uitgevoerd met Zwart Gaas en zijn tegen Meerprijs  te Leveren met Grijs Gaas !! ( zie onder bij Meerprijzen)    Levertijd: 3 tot 4  Weken na opdracht.         Wij leveren onze producten  in Nederland en BelgiĆ© !!

              Meten en plaatsen alleen in Regio: Brabant  Zuid-Oost !! 

                                            Toets hier voor RALKLEUR !!                           

PLAATSBEPALING:

Bij buitendraaiende ramen: ( Binnen monteren)  Bij Binendraaiende ramen: ( Buiten monteren) Het systeem kan van Rechts naar Links en van Links naar Rechts worden geplaatst.

MAAT NEMEN:

Neem de Dagkant van het kozijn, voor OP DE DAG montage:   Dagmaat breedte en hoogte + 5  cm.  Dit is blijvende maat !!                   Bij systemen breeder dan 120 cm.  sluit het Gaaspakket niet.   Deze kunnen dubbel uitgevoerd worden.  Dat wil zeggen  2 in 1 systeem.  ( Prijs  2x 1 systeem !! )

MONTAGE:

Het frame wordt Compleet in elkaar gezet geleverd.   Haal de beschermfolie van de montage-clips. Plak de Raamplisse tegen  het  kozijn. Trek daarna het frame weer los; de clips blijven op het kozijn plakken. Borg deze daarna met Parkers !!

ONDERHOUD:

Verwijder vuil door de Raamplisse voorzichtig af te spoelen met: Leiding-water !!

BETALINGEN:

Bij bestelling 1/3 vooruit  2/3 bij oplevering:

Bestellingen van deze horren dienen    ( buiten meting en plaatsing die wij Alleen in de Regio Eindhoven en Zuid-Oost Brabant zullen uitvoeren )  bij ons in Valkenswaard  afgehaald  te worden !!

        Voor een meer info: Mail ons:   info@werff-zonwering.nl

excl Verzendkosten kg

Unilux Raam-plisse type: Japan 80x100 cm.

Unilux Raam-Plisse van 80 cm. breedt en 100 cm. hoog Kleur: Creme/Wit.   Gaas  Zwart

Alle tussenliggende maten voor bovenstaande prijs !!

!