Somfy buismotor type Altus 50 RTS 40 Nm.

Somfy
1049448 Altus-40
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Somfy buismotor type Altus 50  40/17 RTS 40 Nm. met ingebouwde hoogfrequent ontvanger, die aangestuurd  wordt door een draadloze schakelaar type Centralis RTS of door handzenders van het type Telis 1 of Telis 4.  Deze motoren zijn zowel voor rolluiken  als Screens of Zonneschermen toe te passen en worden geleverd met motorbeugel en bijpassende adapter en meeneemring voor bv. rolluiken buis 8kant 60 of 8 kant 70 mm. of voor grote Screens buis 65 mm of voor zonneschermen buis 78 mm.

Als het u niet lukt om via de bestelformulieren te bestellen, kan u op de Homepagina links bovenaan bij rubrieken het reactie of bestelforulier gebruiken en de gevraagde producten met artnr. en prijs, plus uw naam adres en emailadres en Telefoonnr: duidelijk in te vullen,dan zorgen wij dat alles netjes bij u aangeleverd wordt. onder Rembours of bij vooruitbetaling per Postbode, maar u kunt deze producten ook bij ons afhalen tegen Contante betaling met een betalingskorting van 5 % op het totaalbedrag !!

Deze motor is zeer geschikt  voor Terrasschermen van 5 tot 6 meter breedt zonder mechanische aanslag, met een stalen bovenbuis van het type gleufbuis 78 of 85 mm.

!